Redactia.ro
Home » Știri » Fosta logodincă a lui Johnny Depp susține că nu a fost niciodată violent cu ea. Declarațiile Winonei Ryder

Fosta logodincă a lui Johnny Depp susține că nu a fost niciodată violent cu ea. Declarațiile Winonei Ryder

GALERIE FOTO (2)

ActrițaActrița Winona Ryder îl susține pe Johnny Depp în procesul pe care acesta l-a intentat împotriva tabloidului britanic The Sun. Fosta iubită declară cu vehemență că este imposibil ca acesta să fie un om violent, ea a spus în instanță că starul hollywoodian nu a fost niciodată violent în timpul relației lor.

Actorul a demarat procesul împotriva ziarului care a publicat în primăvara anului 2018 un articol în care era numit „bătăuș de soție .”
Articolul în cauză avea titlul: S-a înfuriat- Cum poate J.K.Rowling să fie bucuroasă că l-a distribuit pe bătăușul de soție Johnny Depp în noul film Fantastic Beasts și dezvolta faptul că fosta soție a starului, Amber Heard îl acuza de agresiune fizică.

Declarațiile fostei logodnice:

„Am înțeles că este foarte important să vorbesc din propria experiență, deoarece  nu am fost acolo în timpul căsătoriei sale cu Amber, dar raportându-mă la experiența mea deosebit de frumoasă alături de acest bărbat, am fost absolut șocată, confuză și supărată când am auzit acuzațiile împotriva lui.

Ideea că este o persoană incredibil de violentă este cel mai îndepărtat lucru la care mă pot gândi, Johnny pe care l-am cunoscut eu în cei patru ani de relație este un om bun și iubitor.”

Winona Ryder nu admite cum poate cineva să îl acuze tocmai pe Johnny de asemenea fapte.

 

Nu își dorește însă să numească pe nimeni mincinos dar e imposibil pentru ea să accepte că toate aceste afirmații sunt adevărate: „El nu a fost niciodată, niciodată violent față de mine. Nu a fost niciodată violent sau abuziv față de nimeni. ”

Alte declarații care îl susțin pe actor

Vanessa Paradis a depus și ea declarații în instanță susținându-l pe Johnny Depp și caracterizându-l drept un tată blând, atent, generos și deloc violent. Franțuzoaica îl cunoaște pe Depp de mai bine de 25 de ani, au fost parteneri de cuplu timp de 14 ani și au doi copii împreună.

Până și fostul bodyguard al lui Johnny susține că nu a văzut nimic ciudat în timpul relației celor doi soți și nicidecum doamna Heard nu avea răni sau vânătăi, sau orice alte semne de violență, ba dimpotrivă  actrița era abuzivă verbal și fizic față de soțul său.
Procesul intentat de Johnny Depp împotriva tabloidului The Sun este în desfășurare la Curtea Regală de Justiție din Londra iar audierile durează aproximativ trei săptămâni.

Artistul a mers însă mai departe în apărarea imaginii sale demarând un proces separat și împotriva fostei sale soții Amber Heard, pe care o acuză de calomnie de data aceasta pe teritoriul Statelor Unite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: