Redactia.ro
Home » Sport » Tomas Ryde amenință cu tribunalul! Va da FRH în judecată

Tomas Ryde amenință cu tribunalul! Va da FRH în judecată

Tomas Ryde amenință cu tribunalul

Tomas Ryde amenință cu tribunalul. Fostul antrenor al naționalei feminine de handbal a României, vrea să dea federația în judecată. Susține că a fost demis abuziv.

Tomas Ryde a anunțat pe conturile sale de socializare că va da în judecată federația de handbal. Suedezul a fost demis în urma rezultatelor slabe obținute la Campionatul Mondial din Japonia, unde România s-a clasat doar pe locul 12. Antrenorul a fost dat afară pe 6 ianuarie și spune el este prima dată în carieră când i s-a întâmplat așa ceva. Ryde l-a și angajat pe avocatul Narcisa Ciobanu, din Craiova, să-l reprezinte. De altfel Comisia Tehnică a FRH care l-a demis nu l-a recunoscut niciodată. La vremea respectivă, Tomas Ryde a fost numit de președintele Alexandru Dedu.

De ce susține că a fost demis abuziv

În luna mai a anului trecut când Tomas Ryde a fost adus în România, șefii federației i-au impus și un obiectiv. Calificarea la Olimpiada de la Tokyo. Locul 12 de la mondialele din Japonia nu ne califică însă la Olimpiadă. Totuși, în 2018 la Euro tricolorele au obținut locul 4, astfel vor participa la turneul preolimpic din luna martie. Ryde nu are niciun merit pentru acest lucru, iar șefii federației au considerat că nu și-a îndeplinit obiectivul.

Citește și: Adrian Mutu, selecționer al României U21! Ce salariu va avea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: