Redactia.ro
Home » Monden » Fosta Miss Univers a fost diagnosticată cu cancer. În ce stadiu se află boala

Fosta Miss Univers a fost diagnosticată cu cancer. În ce stadiu se află boala

Fosta Miss Univers, actrița Dayana Torres, a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer. Aceasta a mărturisit cum a evoluat boala și în ce stadiu se află acum.

 

 

În ce stadiu se află boala

 

Dayanara Torres, diagnosticată cu o formă de cancer de piele, anul trecut, a povestit cum a evoluat boala. Anunțul făcut de fosta miss Universe a fost făcut pe contul personal de Instagram.

Dayanara Torres, care a devenit ulterior actriță și prezentatoare TV, și-a șocat fanii cu vestea dată anul trecut. Actrița diagnosticată cu melanom, cea mai periculoasă formă de cancer de piele.

Frumoasa Dayanara, cunoscută mai ales pentru relația cu Marc Anthony, și-a anunțat admiratorii că a fost diagnosticată cu această cruntă boală, în urmă cu un an.

În timpul tratamentului, fosta miss Universe a vorbit despre fazele tratamentului și în ce stadiu se află. „Astăzi am vești proaste… Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom. După o biopsie și o a doua operație, marțea trecută, rezultatul este, din păcate, pozitiv. Acum așteptăm să vedem ce tratament voi primi. Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a mai răspândit în alte zone sau organe”, anunța aceasta în urmă cu un an.

Dayanara Torres a vorbt deschis fanilor. „Am pus totul în mâinile Domnului și știu că El deține controlul. Fiii mei, deși sunt puțin speriați, îmi cunosc credința și știu că au o mămică luptătoare”, a mai spus Dayanara care și-a îndemnat admiratorii să meargă la medic dacă observă vreo modificare în organism.

Actrița și prezentatoarea TV ajunsese în stadiul 3 al bolii, motiv pentru care mare parte din timp l-a dedicat tratamentului. Însă, miss Universe 1993 nu și-a pierdut speranța. La începutul anului, tot printr-o postare pe Instagram, fosta miss Universe 1993 anunța că tratamentul ei a ajuns la final și că a învins cancerul. Aceasta a ținut să aprecieze efortul și dragosteacelor din jur acre au ajutat-o în această perioadă dificilă.

 

Dayanara Torres, Miss Universe în 1993

 

Dayanara Torres este o vedetă din Puerto Rico în vârstă de 45 de ani. Dayanara Torres, care a câștigat titlul Miss Universe în anul 1993, este cunoscută și pentru că a fost căsătorită cu renumitul cântăreț Marc Anthony. Cei doi și-au unit destinele în mai 2000, în Las Vegas. Au doi copii împreună: Cristian Anthony Muniz și Ryan Anthony Muniz. Dayanara Torres și Marc Anthony au divorțat în anul 2004.

Dayanara Torres urma să se căsătorească cu Louis D’Esposito, vicepreședinte la Marvel Studios. Ba chiar urmau să se căsătorească.

Însă, frumoasa Dayanara a fost părăsită de Louis chiar în ziua în care a aflat că are cancer de piele.  O sursă din apropierea cuplului a dezvăluit, pentru revista People, ediția în spaniolă, că Louis D’Esposito a fost cel care a pus capăt relației odată cu aflarea veștii. „A spus că are mult de muncă și că era prea mult pentru el ( n.r. făcând referire la boală )”, a afirmat sursa respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: