Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost alinată de prieteni! ”Ei au rămas în relații bune”

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost alinată de prieteni! ”Ei au rămas în relații bune”

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost alinată de prieteni! ”Ei au rămas în relații bune”

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost alinată de prieteni după moarte artistului. Ce spun aceștia despre femeia care i-a fost alături. 

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost alinată de prieteni! ”Ei au rămas în relații bune”

Îndrăgitul artist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Este plâns de colegii de breaslă, de prieteni, de familie și de fanii care l-au iubit. Pe cât de expansiv era pe secnă și în emisiuni TV, pe atât era de discret cu știrile despre viața sa privată. Despre Carmen Mihaela, femeia care i-a fost soție timp de 16 ani, vorbea însă întoteauna cu respect și admirație. Solistul a divorțat în 2012, nu s-a mai recăsătorit și nici nu are moștenitori. a rămas în relații bune cu fosta soție, fapt confirmat și de Niculina Stoican, cea mai bună prietenă a regretatului artist.

”Noi am rămas cu toții prieteni! Ei au divorțat pentru că așa au hotărât, iar ea trece prin niște momente așa cum trec și cei care n-au intrat în legătură cu el, dar cei care au trăit o viață alături de el. Și nu cred că acum, ea își dorește să facă vreo declarație. Și ei erau în relații bune, au rămas amici, ca doi oameni normali care pot să-și dea «Bună ziua!», indiferent de ce au hotărât. Nu am rămas doar eu amică, noi cu toții am fost și suntem în relații bune pentru că am împărțit și același loc de muncă la «Doina Gorjului». Ei au rămas în relații bune și n-au existat niciodată conflicte. Că nu s-a făcut paradă cu asta, că nu s-a vorbit despre asta, nu are nicio legătură, dar relația lor a fost impecabilă”, a declarat Niculina Stoican pentru Cancan.ro.

Unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a ajuns la Urgență după ce starea i s-a înrăutățit brusc, fiind internat iniţial la Clinica Nera, pentru recuperare post-Covid. Trupul neînsuflețit al artistului va fi ridicat azi de la morgă și depus depus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Miercuri va avea loc înmormântarea.

Potrivit apropiațilot, artistul își pregătise încă de săptămâna trecută locul de veci, de parcă ar fi presimțit că s-ar întâmpla ceva. Petrică Mîțu Stoian era divorțat de nouă ani și nu se recăsătorise. De asemenea, artistul nu avea copii, dar era apropiat de prieteni și nepoții săi. Artistul și-a comandat o cruce și le spunea apropiaților că nu știe ce se poate întâmpla și să aibă locul de veci asigurat. Trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară va fi dus la Cimitirul Ungureni din Craiova, iar prietenii și familia îl vor conduce pe ultimul drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: