Redactia.ro
Home » Sport » Fostul căpitan al lui Palermo, condamnat la închisoare cu executare!

Fostul căpitan al lui Palermo, condamnat la închisoare cu executare!

Fostul căpitan al lui Palermo, condamnat la închisoare

Fostul căpitan al lui Palermo, Fabrizio Miccoli va sta după gratii trei ani și jumătate. Este acuzat de extorsiune în formă agravantă.

Procesul lui Fabrizio Miccoli a început în urmă cu aproape 9 ani. În 2010 i-a cerut unui prieten, Mauro Lauricella, fiul unui mafiot din Cosa Nostra să recupereze pentru el 20 mii de euro. Fostul căpitan al celor de la Palermo împrumutase suma de bani unui cunoscut pentru administrarea unei discoteci. Lauricella a folosit însă metode violente pentru a lua înapoi suma de bani. Nu a reușit să recupereze decât două mii de euro din toți banii. La vremea respectivă, Miccoli a negat acuzaţiile. A susținut și că nu știa despre legăturile prietenului său cu mafia. Fabrizio Miccoli a făcut recurs în 2017, iar azi s-a dat sentința finală. În 2016, Lauricella a fost condamnat într-un alt dosar la un an de închisoare cu suspendare pentru acte de violenţă.

“Ne aflăm într-o situaţie paradoxală, în care presupusul instigator al şantajului a fost condamnat şi persoana care a comis faptele a fost achitată. Vom face apel pentru a se face dreptate”, spunea în 2017, avocatul lui Miccoli.

Miccoli a făcut parte din naționala Italiei

Fabrizio Miccoli a jucat la mai multe echipe din Serie A, precum Juventus, Fiorentina, Benfica, Palermo sau Lecce. Ultima oară a fost legitimat la Birkirkara. În perioada de când datează faptele pentru care a fost condamnat, Miccoli juca la Palermo. Miccoli are zece selecții la naționala Italiei, între 2003 și 2004, pentru care a și marcat două goluri. S-a retras în 2015, la 38 de ani.

Citește și: Gabriel Tamaş are probleme în Israel! Ce sancțiune a primit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: