Redactia.ro
Home » Monden » Fostul iubit al Andreei Marin a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor! Câți ani va sta afaceristul după gratii?

Fostul iubit al Andreei Marin a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor! Câți ani va sta afaceristul după gratii?

Fostul iubil al Andreei Marin a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor! Câți va sta afaceristul după gratii?

Fostul iubit al Andreei Marin a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor! Judecătorii au luat o decizie importantă în cazul afaceristului. 

Emil Mihai Tufan a fost condamnat definitiv

Judecătorii Curții de Apel București au luat o decizie uimitoare în cazul milionarului Mihai Tufan, fostul iubit al Andreei Marin, care a fost găsit vinovat de tentativă de omor. Oamenii legii au hotărât să-i majoreze pedeapsa.

Anul trecut, în luna aprilie, milionarul Mihai Tufan, și-a înjunghiat contabila în mașină, pe DN1, în zona Băneasa din București. În luna octombrie a acelui an, fostul iubit al Andreei Marin a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, primind de la judecători o pedeapsă de 2 ani, 2 luni și 20 de zile.

Acum, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Curtea de Apel București au admis apelurile declarate de inculpat și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și au decis majorarea pedepsei aplicată milionarului. Astfel, afaceristul s-a ales cu o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, scrie cancan.ro.

În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.pr.pen., admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de inculpatul Tufan Emil Mihai cu privire la sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală. Desființează, în parte, sentința penală apelată și, rejudecând, în fond: Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Tufan Emil Mihai pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. cu referire la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. și art. 75 alin. 2 lit. a C.pen. de la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare la 3 ani și 6 luni închisoare. 

Ridică măsura sechestrului asigurător instituită prin ordonanța nr. 1359/P/2020 din data de 19.05.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, menținută prin sentința penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală până la concurența sumei de 7.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare, ca urmare a achitării cheltuielilor judiciare. Deduce din pedeapsa aplicată durata reținerii și arestării preventive de la data de 10.04.2020 la zi. Menține restul dispozțiilor sentinței penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statuluise arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel București.

Și-a înjunghiat contabila în mod repetat cu un cuțit

Din data de 30 iunie 2019, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul București nr.1359/P/ 2020, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Tufan Emil Mihai, acesta fiind acuzat de tentativă de omor. În actul de sesizare s-a reținut că în seara zilei de 9 aprilie 2020, în jurul orei 20.40, milionarul român se afla într-un Range Rover condus de D. H., pe care, în momentul în care au ajuns în dreptul magazinului Bricostore Băneasa, ”a înjunghiat-o în mod repetat cu un cuțit, cauzându-i astfel multiple plăgi la nivelul toracelui anterior, a brațului și mâinii drepte, precum și în zona cervicală anterioară cu consecința unui pneumotorax bilateral”.

Pe data de 9 aprilie 2020, la ora 20.50, doi martori au sunat la numărul de urgență 112, anunțând că în dreptul magazinului Bricostore se aflau două persoane înjunghiate.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul DGPMB Secția 2 Poliție, care au observat pe sensul de deplasare Otopeni-București, în dreptul magazinului Bricostore, un autoturism marca Range Rover de culoare neagră, cu nr. de înmatriculare (…), ce staționa. Rezemată de acest autoturism, pe jos, stătea o femeie de aproximativ 40 de ani, care sângera la nivelul gâtului. Totodată, pe scaunul dreapta față al autoturismului se afla un bărbat de cca. 40-45 de ani care prezenta, de asemenea, leziuni la nivelul gâtului, părând a fi în stare de inconștiență.

Persoana de sex feminin a fost identificată ca fiind D. H., aceasta relatând primelor organe de poliție sosite la fața locului faptul că în seara respectivă se deplasa pe DN1 spre Capitală împreună cu șeful său când, la un moment dat, acesta a înjunghiat-o cu un cuțit la nivelul gâtului și al pieptului, după care s-ar fi tăiat singur în zona gâtului, aspectele fiind menționate în cuprinsul procesului-verbal de intervenție în urma apelului 112. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul din mașină se numește Tufan Emil Mihai”, se menționează în motivarea instanței de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: