Redactia.ro
Home » Monden » Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de închisoare! Trebuia să fie închis pentru 13 ani

Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de închisoare! Trebuia să fie închis pentru 13 ani

GALERIE FOTO (2) Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de închisoare! Trebuia să fie închis pentru 13 ani

Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de închisoare! Vestea primită din partea judecătorilor l-a bucurat pe cel care s-a iubit cu prezentatoarea TV timp de 7 ani. 

Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de închisoare! Trebuia să fie închis pentru 13 ani

Fostul iubit al Ginei Pistol a scăpat de închisoare, după ce primise o sentință de 13 ani în 2018. Afacersitul era acuzat de evaziune fiscală. Judecătorii de la Curtea de Apel au anulat sentința Tribunalului București și au trimis înapoi dosarul la rejudecare.

Nicola a fost cercetat într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, iar procurorii DIICOT au descins la el acasă. Bărbatul era bănuit că nu a declarat valorile corecte ale unor bunuri importate și exportate prin intermediul unei companii pe care o controla. Dosarul s-a extins inclusiv asupra unor înalți funcționari ai ANAF, trimiși și ei în judecată, în 2014.

În 2018, toți inculpații din dosar au fost găsiți vinovați, iar Nicola a primit 13 ani de închisoare și plata a 18,2 milioane de lei despăgubiri către ANAF ”în vederea reparării prejudiciului și confiscării speciale, până la concurența sumelor anterior deținute în sarcina fiecărui inculpat”.

Nicola a făcut apel, iar sentința a venit ca o mare ușurare pentru el. Dosarul va fi preluat de alt judecător, care cel mai probabil va fi mult mai blând decât primul, care a dat o decizie menită să îl îngroape definitiv pe milionar.

”Se desfiinţează în integralitate sentinţa penală apelată şi dispune rejudecarea cauzei de către Tribunalul Bucureşti, Secţia I Penală”, este decizia Curții de Apel.

Nicola și Gina Pistol au fost împreună 7 ani

Nicola și Gina Pistol au fost împreună timp de 7 ani, înainte ca ea să fie cu Smiley. Cei doi au format un cuplu foarte controversat și erau pe punctul de a se căsători. Afaceristul a cerut-o pe iubita lui Smiley în casatorie în anul 2011, însă când toată lumea credea că urmează o nuntă fastuoasă, cei doi s-au certat și s-au despărțit.

Problemele cu legea au pus definitiv perspectivei unei împăcări între Gina Pistol și Nicola. Vedeta reucunoștea totuși, cu doar câteva luni înainte ca acesta să fie arestat, că încă îl mai iubește pe libanez.

”L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el”a povestit Gina Pistol în 2012.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: