Redactia.ro
Home » Monden » Fostul iubit interlop al Otiliei Bilionera vrea să scape mai rapid din închisoare. Gestul la care a decurs

Fostul iubit interlop al Otiliei Bilionera vrea să scape mai rapid din închisoare. Gestul la care a decurs

Fostul iubit al Otiliei Bilionera a fost eliberat

Franco Pascu, fostul iubit al artistei Otilia Brumă, alias Bilionera, vrea să iasă mai rapid din închisoare, după ce a fost condamnat, de curând, la opt ani și jumătate de stat după gratii. Franco Pascu este acuzat de tentativă de omor.

Fostul iubit interlop al Otiliei Bilionera vrea să scape mai rapid din închisoare. Gestul la care a decurs

Franco Pascu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, a solicitat, zilele acestea, o diminuare a pedepsei sale, condamnat fiind la opt ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor. Asta după ce interlopul a mai avut parte de o diminuare. Concret, judecătorii i-au scăzut doi ani din arest, pentru că l-ar fi executat la domiciliu. Însă, interlopul a sfidat decizia instanței fără nicio teamă. Se plimba prin oraș și se filma la munte, scrie Spynews.

Potrivit legii, o contestație împotriva hotărârii instanței se poate face în următorul fel: „când s-a pus în executare o hotărâre care nu era definitivă; când executarea este îndreptată împotriva altei persoane decât cea prevăzută în hotărârea de condamnare; când se iveşte vreo nelămurire cu privire la hotărârea care se execută sau vreo împiedicare la executare; când se invocă amnistia, prescripţia, graţierea sau orice altă cauză de stingere ori de micşorare a pedepsei”.

De ce este acuzat, mai exact, Franco Pascu

Franco Pascu a fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în luna aprilie. El este un membru al grupării mafioate Calu. Se spune că membrii acestei grupări răpesc oameni și îi bat cu ciocanul de șnițele până le zboară dinții și le spărg rotulele.

„Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu cu aceleaşi date de identificare, pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a decis instanța în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: