Redactia.ro
Home » Homepage » Fostul manechin propus ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, numit secretar de stat în MS

Fostul manechin propus ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, numit secretar de stat în MS

fostul manechin

Fostul manechin Andrei Baciu a fost numit secretar de stat în ministerul Sănătății. Este vorba despre același Andrei Baciu, care în urmă cu 4 ani a fost propus ca ministru al Sănătății, în Guvernul Cioloș, dar aceasta decizie nu a fost niciodată confirmată, fiind ulterior retrasă.

Din pricina pozelor realizate când făcea parte din lumea modei, Andrei Baciu, în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut șansa, pe atunci, de-a se afirma, la cârma ministerului ce îi fusese atribuit. Miercuri, decizia de a-l numi pe acesta cel mai nou secretar de stat în ministerul Sănătății a fost publicată și în Monitorul Oficial.

„Decizie privind numirea domnului Romică Andrei Baciu în funcția de sectetar de stat la Ministerul Sănătății”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.

Iohannis, ironii la adresa lui Cioloș: A sunat un clopoțel în Parlament și acum ne dă lecții

Andrei Baciu deja făcea parte din echipa condusă de Victor Costache, de la începutul mandatului acestuia ca ministru al Sănătății și îi era consilier. Tot miercuri, și Vasile Lucian Pintea, șeful Serviciului județean de Medicină Legală din Bistrița Năsăud, a fost de asemenea numit în funcția de secretar de stat, în cadrul aceluiași minister.

Andrei Baciu are vârsta de 33 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, având studii și în management, pe domeniul sănătății, pe care le-a efectuat în Marea Britanie. Când a fost propus ca ministru al Sănătății, de către Dacian Cioloș, avea vârsta de 29 de ani, iar propunerea a ajuns să fie retrasă, la doar câteva ore.

În spațiul public au fost prezentate mai multe fotografii cu tânărul în lenjerie intimă, din diverse campanii, fie branduri, pentru care a lucrat, în calitate de manechin, scrie Adevărul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: