Redactia.ro
Home » Stil de viață » Fostul Principe Nicolae a dat primele declarații după ce a devenit tată! Soția lui a născut o fetiță

Fostul Principe Nicolae a dat primele declarații după ce a devenit tată! Soția lui a născut o fetiță

Fostul Principe Nicolae a dat primele declarații

Fostul Principe Nicolae al României a dat primele declarații după nașterea fetiței lui și a soției sale Alina-Maria Binder. Cei doi sunt fericiți că au un copil sănătos.

Fostul Principe Nicolae a dat primele declarații

În urmă cu o săptămână, fostul Principe Nicolae și-a ținut primul copil în brațe. Este vorba despre micuța  Maria-Alexandra, care s-a născut pe 7 noiembrie 2020. Principele a făcut primele declarații după venirea pe lume a micuței.

”Nu găsim cuvinte pentru a descrie cum ne simţim, dar este o bucurie foarte mare şi nu ne vine să credem ce minune avem lângă noi. E pur şi simplu minunat. Este o bucurie atât de mare încât nu poate fi rezumată în cuvinte. Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este”, a spus fostul Principe Nicolae.

De asemenea, proaspătul tătic a mărturisit că experiența este una minunată, cu toate că întâmpină și bune și rele. Chiar dacă nopțile nedormite și oboseala își spun cuvântul uneori, cei doi fac abstracție de orice când sunt în preajma fetiței, scrie spynews.ro.

Numele fetiței nu a fost greu de ales. Cei doi au făcut câte o listă, iar numele Alexandra și Maria se regăseau pe ambele liste, astfel că au ales să o numească Maria-Alexandra.

„A fost într-un fel o coincidenţă specială că Maria a fost regina României. Pe soţia mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătuşa mea are şi prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe naşa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra. Plus că a mai fost principesa Ileana care şi-a luat numele monastic Maica Alexandra”, a spus fostul Principele Nicolae.

Când va avea loc botezul

Din cauza pandemiei de coronavirus, botezul va avea loc anul viitor. Cei doi părinți nu au hotărât încă dacă va fi la Curtea de Argeş sau Sinaia, dar mai au timp suficient până când să ia o decizie.

Anunțul că cei doi au devenit părinți a fost făcut chiar de fostul Principe Nicolae. Acesta a anunțat prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram faptul că a devenit tată pentru prima dată.

Soția principelui, Alina-Maria, a născut la Spitalul Polizu din Capitală pe 7 noiembrie. Atât aceasta, cât și copilul sunt perfect sănătoase.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a declarat Nicolae al României.

Fotografia a fost postată alături de un mesaj pentru bunicul său Regele Mihai: Regele Mihai ,bunicul meu ,ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil!”.

La începutul verii, Principele Nicolae a anunțat că soția sa este însărcinată și urmează să îi dăruiască un copil. Acesta este primul copil al cuplului Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder pe data de 30 septembrie a anului 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Fostul Principe Nicolae al României și soția sa au devenit părinți pentru prima dată. Alina-Maria Binder a născut pe data de 7 noiembrie o fetiță superbă, pe nume Maria-Alexandra, care le face celor doi părinți zilele mai frumoase.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: