Redactia.ro
Home » Știri » Fostul principe Nicolae a devenit tată. Alina Binder a adus pe lume o fetiță

Fostul principe Nicolae a devenit tată. Alina Binder a adus pe lume o fetiță

Fostul principe NicolaeFostul principe Nicolae

Fostul principe Nicolae al României a devenit tată, după ce soția sa, Alina Binder a născut în urmă cu o două zile o fetiță complet sănătoasă. Atât bebelușul, cât și mama se simt bine, și se pregătesc să ajungă acasă.

Fostul principe Nicolae a devenit tată. Alina Binder a adus pe lume o fetiță

Principele Nicolae al României a devenit în urmă cu două zile tătic. Soția sa a născut o fetiță sănătoasă. Nepotul regelui Mihai i-a pus numele fetiței sale, Maria-Alexandra. Extrem de fericit, principele Nicolae a postat un mesaj emoționant pe pagina oficială de Facebook. „Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea Alina Maria şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor”, a spus Principele Nicolae.

Alina Maria Binder și Principele Nicolae s-au căsătorit civil în Anglia, în 2017, după care au făcut cununia religioasă în 2018, la Sinaia. Cei doi se cunosc de mulți ani, dar au fost surprinși pentru prima dată împreună în 2016 la un botez. Nepotul regelui mai are o fetițp, Iris Anna.

Principele Nicolae a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României

Pe 1 august 2015 a fost ziua în care Regele Mihai I a decis retragerea titlului de principe nepotului său Nicolae. De asemenea, aceasta a fost exlus din succesiunea la Coroana României. La doi ani de la acel eveniment, Nicolae i-a acuzat pe membrii familiei regale că i-au oferit bani pentru exilul său și că nu este lăsat să-și vadă bunicul.

Motivul acestei decizii ar fi că regele nu era de acord cu stilul de viață al principelui. Ion Luca Vlad a declarat că după ce i-a fost restras titlul de Principe al României, nepotul regelui este strigat Domnul Medforth-Mills. La un moment dat, acesta a fost acuzat de o tânără că a lăsat însărcinată. Este vorba despre mama primei sale fiice, Ines. Ulterior, nepotul regelui a făcut un test ADN care a arătat că este copilul său.

Ulterior, familia acestuia a transmis printr-un comuncat de presă că Nicolae ar fi încercat să intre cu forța în casa regelui, agresând trei persoane. În cele din urmă, fostul principe a declarat că nu a vrut decțt să-și vadă bunicul și să-și ia rămas bun. Mama principelui, Elena a intervenit și s-a declarat dezamăgită și îngrijorată de faptele fiului său, susținând că prin atitudinea sa, Nicolae „a nesocotit intimitatea, suferinţa şi demnitatea” fostului suveran.

Nicolae s-a căsătorit cu Alina Binder

Deși au avut loc atâtea momente dificile, Nicolae și-a găsit fericirea în brațele Alinei Binder. În urmă cu câțiva ani, acesta susținea că Alina este o persoană specială pentru el și își dorește să o ceară de soție. ”Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a anunțat fostul principe.

Alina Binder are 30 de ani și este absolventă a Școlii de Muzică și Arte PLastice din Capitală și a Coelgiului I.L. Caragiale. Conform datelor publicate pe Facebook, soția principelui a lucrat ca PR Asociația Aviatorilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: