Redactia.ro
Home » Știri » Fostul Principe Nicolae și “Lady Di a României” au publicat primele imagini alături de fetița lor. Cum arată micuța

Fostul Principe Nicolae și “Lady Di a României” au publicat primele imagini alături de fetița lor. Cum arată micuța

GALERIE FOTO (7)

Fostul Principe Nicolae și  “Lady Di a României” au postat primele imagini cu fetița lor, Maria-Alexandra. Cei doi au devenit părinți la începutul lunii noiembrie.

Cum arată micuța

Fostul principe Nicolae al României și soția sa, Alina-Maria Binder, au devenit părinți la începutul lunii noiembrie. La o lună după, au apărut și primele imagini cu cea mică. Într-una dintre fotografiile postate, Mihaela-Alexandra doarme în brațele mamei sale, iar tatăl său o ține de mână.

Pictorialul cu micuța a fost făcut pentru o publicație din Franța, revista Point de Vue.Maria Alexandra, îngerul nostru, în Point de Vue Franța. Mulțumim mult!”, a scris Alina-Maria de Roumanie pe Instagram.

Soția fostului prinț a avut o sarcină ușoară și nu s-a confruntat cu alte probleme, grețuri sau nopți nedormite. Anunțul nașterii micuței a fost făcut chiar de fostul prinț Nicolae al României, a doua zi. Acesta a dezvăluit și numele pe care cei doi proaspăt părinți l-au ales pentru cea mică.

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical, în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul postat de fostul principe Nicolae al României pe contul său de Facebook.

Cât despre modul în care va fi botezată micuța, fostul principe Nicolae a oferit primele informații.

Trebuie să vedem cum va fi situația în perioada următoare în România. Este o perioadă dificilă, cu destule restricții. Botezul va fi cu siguranță anul viitor. Nu am decis deocamdată dacă botezul va fi la Curtea de Argeș sau Sinaia. Nu am apucat să vorbim nici cu arhiepiscopul Calinic. Nu am mai plecat din București de mult timp”, a spus principele Nicolae al României pentru adevărul.ro.

Cuplul a vorbit și despre numele pe care au ales să îl aibă micuța.

În primul rând am vrut să aibă nume ce ne plac nouă. Am făcut fiecare dintre noi o listă și pe ambele liste au apărut numele Alexandra și Maria. A fost într-un fel o coincidență specială că Maria a fost regina României.
Pe soția mea o cheamă Alina-Maria. Iar mătușa mea are și prenumele Maria. Ne place mult acest prenume. Legat de prenumele Alexandra, pe nașa noastră de căsătorie o cheamă Alexandra. Plus că a mai fost principesa Ileana care și-a luat numele monastic Maica Alexandra”, a mai dezvăluit fostul Principe Nicolae.

Prințul Nicolae mai are o fiică dintr-o relație neoficială. În 2015, fostul prinț a început o relație fără obligații cu Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București. Fostul prinț a cunoscut-o pe femeie în timpul turului intitulat  „Caravana cărților pe bicicletă” – menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate.

Deși relația dintre cei doi a fost, inițial, una strict profesională, lucrurile au evoluat. Însă, fostul principe Nicolae  i-ar fi spus tinerei că nu își dorește o relație serioasă. Nicoleta Cîrjan a aflat că este însărcinată și a ales să păstreze copilul, iar principele i-a recunoscut paternitatea.

”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Prinicpele Nicolae pe contul său de Facebook la acea vreme.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: