Redactia.ro
Home » Sport » Fostul soț al celebrei Catrinel Menghia, acuză! “Cluburile din Serie A ascund faptul că au jucători bolnavi”

Fostul soț al celebrei Catrinel Menghia, acuză! “Cluburile din Serie A ascund faptul că au jucători bolnavi”

Catrinel Menghia, Massimo Brambati acuzatii

Fostul soț al celebrei Catrinel Menghia a făcut acuzații grave. Impresarul, Massimo Brambati susține că există mai mulți fotbaliști depistați cu coronavirus în Serie A.

Massimo Brambati, fost jucător la Torino şi Bari, actuamlemte impresar a făcut declarații incredibile. Potrivit acestuia, mai mulți jucători ar fi infectați cu coronavirus, dar cluburile ascund acest lucru.

„Sunt doi jucători, unul de la Milan şi unul de la Lazio, care au fost depistaţi pozitiv la testul pentru coronavirus. Cel de la Lazio este Strakosha, despre care clubul susţine că are o accidentare la gleznă. Dar de fapt el are coronavirus. Nu ştiu dacă Zlatan Ibrahimovic are probleme. Dar de la Milan este Kessie cel depistat pozitiv. Cum el a călătorit înapoi din Africa împreună cu Gervinho, şi acesta este în carantină acum,” a declarat Brambati, pentru presa din Italia.

Declarațiile lui Brambati au stârnit un val de reacții

„Vreau ca aceste dezvăluiri să arate ce se poate întâmpla dacă fotbalul italian nu adoptă protocolul din Bundesliga, unde doar jucătorul depistat pozitiv, nu întreaga echipă, intră în carantină. Altfel, dacă nu luăm această măsură riscăm ca Serie A să înceapă şi să se întrerupă din nou”, a mai spus impresarul.

Cluburile acuzate că ascund informații nu au reacționat deocamdată. Singurul care a luat poziție a fost fratele albanezului Strakosha.

„Ar trebui să-ţi fie ruşine să spui asemenea minciuni gogonate, şi dacă nu ai fi mai în vârstă, ţi-aş cere socoteală personal pentru că dai informaţii false”, a declarat Dimitris Strakosha.

Lazio, echipă unde joacă și Radu Ștefan nu a început deocamdată antrenamentele colective.
Joi, șefii fotbalului italian vor decide când se va relua campionatul. Ministrul Sportului din a anunțat că Serie A va fi reluată pe 13 sau pe 20 iunie. Actualul sezon ar trebui să se încheie pe 20 august. Următorul sezon în Italia ar trebui să înceapă pe 1 septembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini