Redactia.ro
Home » Sport » Ștefan Radu nu pleacă de la Lazio! A refuzat mai multe oferte

Ștefan Radu nu pleacă de la Lazio! A refuzat mai multe oferte

Ștefan Radu nu pleacă de la Lazio

Ștefan Radu nu pleacă de la Lazio. Impresarul românului a dezvăluit faptul că acesta a refuzat oferte foarte bune pentru că a dorit să rămână sub comanda lui Simone Inzaghi.

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008. Nu și-a dorit niciodată să plece, chiar dacă a avut oferte mult mai bune, cel puțin financiar.

„A refuzat oferte foarte importante pentru a continua la Lazio. Vara trecută nu a simţit nevoia să plece alt club din Italia, chiar dacă au existat diferențe mari din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract”, a declarat Matteo Materazzi, impresarul lui Ștefan Radu, pentru Tuttomercatoweb.

Fundașul a adunat 372 de prezențe în toate competițiile în tricoul biancoceleștilor. În Serie A a jucat 300 de meciuri. Ștefan Radu mai are contract până în 2021 cu italienii.

Ștefan Radu nu pleacă de la Lazio

Anul trecut românul a intrat în conflict cu șefii lui Lazio și a fost la un pas de a părăsi echipa. Chiar și președintele Claudio Lotito i-a transmis că poate pleca liber de contract. La aflarea veștii că ar putea pleca fanii italieni s-au revoltat și i-au sărit în apărare. Până la urmă românul a reintrat în grațiile șefilor.
Pandemia de coronavirus l-a prins pe român în Italia. Nu a revenit în România. Impresarul său a povestit că se antrenează din greu acasă pentru a fi în formă la reluarea campionatului.

„Vrea să se întoarcă pe teren cât mai curând posibil, se antrenează mai mult decât înainte pentru a fi gata. Sunt sigur că, în cazul în care se reia campionatul mâine dimineaţă, el poate să joace 90 de minute”, a mai spus Materazzi.

Serie A a fost amânătă din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, toate cluburile din Italia au votat pentru terminarea sezonului pe teren. Federația Italiană de Fotbal urmează să se înțeleagă cu Guvernul pentru a stabili o dată de începere a campionatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: