Redactia.ro
Home » Sport » Trei fotbaliști de la Fiorentina, infectați cu COVID-19

Trei fotbaliști de la Fiorentina, infectați cu COVID-19

Trei fotbaliști de la Fiorentina, infectați

Trei fotbaliști de la Fiorentina și trei persoane din staff au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. În luna martie clubul anunța că Patrick Cutrone, German Pezzella și Dusan Vlahovic au fost infectați.

Clubul Fiorentina a anunțat joi că 6 persoane sunt infectate cu noul coronavirus. Deocamdată nu se știe despre cine este vorba. Numele nu au fost făcute publice, iar persoanele bolnave au fost izolate. Fiorentina a reluat antrenamentele individuale în această săptămână. Pe data de 18 mai fotbaliștii vor putea să înceapă antrenamentele în grup.
În luna martie, clubul toscan anunța printr-un comunicat faptul că italianul Patrick Cutrone, argentinianul German Pezzella şi sârbul Dusan Vlahovic au fost testați pozitiv cu COVID-19. Toți trei au fost tratați și s-au vindecat. Astăzi, Fiorentina va efectua noi teste pentru toți jucătorii și membrii staff-ului.

Trei fotbaliști de la Fiorentina sunt bolnavi

Și alte cluburi de fotbal din Italia au trecut prin aceleași probleme. În luna aprilie, Juventus anunța că are șase sportivi bolnavi. Daniele Rugani a fost primul jucator din Serie A depistat pozitiv. Au urmat Paulo Dybala și Blaise Matuidi. Dybala a trecut prin momente grele fiind testat pozitiv de mai multe ori. În urmă cu o zi atacantul argentinian a anunțat că s-a vindecat.

“Pot, în sfârşit, să confirm că sunt vindecat. Vă mulţumesc încă o dată pentru susţinerea voastră, iar gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care suferă încă. Aveţi grijă de voi”, a scris Dybala pe contul său de Twitter.

Printre fotbaliștii din Italia infectați cu coronavirus se numără Manolo Gabbiadini, Omar Colley, Morten Thorsby, Albin Ekdal și Antonio La Gumina.
Campionatul din Italia a fost suspendat pe 10 martie din caauza pandemiei de coronavirus. Guvernul a permis ca antrenamentele la bazele sportive să fie reluate în această săptămână. Deocamdată nu se știe când se va putea juca. Antrenamentele individuale au fost reluate în mai multe țări din Europa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: