Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Elenei Băsescu și-a făcut iubită. Cum arată noua parteneră a lui Cătălin Tomată

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a făcut iubită. Cum arată noua parteneră a lui Cătălin Tomată

GALERIE FOTO (4) Fostul soț al Elenei Băsescu și-a făcut iubită

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a făcut iubită. Deși părea că și-a găsit sufletul pereche, destinul nu i-au ținut prea mult împreună. Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit în urmă cu doi ani, deși au o fetiță împreună. Acum, fostul ginere a lui Traian Băsescu și-a făcut o nouă iubită. Cum arată aceasta?

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a făcut iubită. Cum arată noua parteneră a lui Cătălin Tomată

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a făcut iubită. În urmă cu doi ani, fiica cea mică a lui Traian Băsescu anunța divorțul de Cătălin Tomată. Deși nimeni nu se aștepta să se despartă, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Acum, tatăl fiicei Elenei Băsescu și-a găsit o nouă iubită. Mai mult, acesta a postat câteva imagini cu noua parteneră pe rețelele de socializare. Aflați la un restaurant la de lux, Cătălin și iubita sa au decis să imortalizeze momentul și să-l împărtășească cu urmăritorii din mediul online. Cei doi au apărut îmbrățișați, dar spre dezamăgirea internauților, Cătălin nu a etichetat-o pe iubita sa în postare.

Catalin si noua iubita

În 2019, Elena Băsescu și Cătălin Tomată au decis să se despartă și să își vadă fiecare de viața lui, chiar dacă au împreună o fetiță de trei ani. Deși au avut numeroase conflicte, Cătălin și Elena au îngropat securea războiului și s-au reunit de ziua fiicei lor. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar fanii au fost surprinși să-i revadă. Micuța a avut parte de o petrecere minunată, iar cei doi părinți au decis să fie alături de fiica lor. Aceștia au ornat spațiul cu baloane, decoruri care mai de care fastuoase și tortul a fost pe măsura așteptărilor, decorat după placul Anastasiei. Micuța este cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu.

Cătălin Tomate și Elena Băsescu s-au judecat pentru custodia copilei, dat fiind faptul că ambii își doreau drepturi exclusive asupra Anastasiei. Cătălin i-a intentat proces Elenei, iar după ce fetița i-a fost încredințată mamei, bărbatul și-a dorit să devină „tată cu normă întreagă’.„ A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița.’, dezvăluia o sursă din anturajul lui Cătălin. Puțini știu că numele adevărat al acestuia este, de fapt, Cătălin Gheorghe. După ce s-a apucat de afaceri, prietenii l-au poreclit „Tomată’, după o pizzerie internațională cunoscută. Acesta este patronul mai multor restaurante din țară.

Elena Băsescu, vacanță alături de Elena Udrea

Frumoasa brunetă a plecat în vacanță alături de Elena Udrea. Cele două au plecat în Grecia, pe insula bogaților Mykonos. Acestea s-au bucurat de toate frumusețile Greciei, bucurându-se de apa cristalină și mâncarea delicioasă. Elena Udrea a venit însoțită de Adrian Alexandrov, lăsându-și fiica în grija mamei sale, iar EBA și-a lăsat cei trei copii acasă cu bona. Cele două sunt prietene de mai bine de 10 ani, de pe vremea când blondina era ministrul al Turismului și considerată mâna dreaptă a fostului președinte al României Traian Băsescu. Elena Băsescu este acum consilier al Comisiei de Afaceri Europene, declarând că programul său de lucru nu este deloc unul lejer. „Sunt consilier, așa cum am declarat în nenumărate rânduri. Întocmesc documentele necesare pentru ordinea de zi a comisiei și multe alte lucruri. (…) Nu mi se pare deloc lejeră”, a adăugat fiica fostului președinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: