Redactia.ro
Home » Monden » Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit! Bărbatul era chirurg estetician

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit! Bărbatul era chirurg estetician

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit! Bărbatul era chirurg estetician

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit! Cunoscutul medic estetician al unui spital din București a încetat astăzi din viață la vârsta de 61 de ani.

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit

Monica Anghel este în doliu! Cunoscuta cântăreață traversează o perioadă grea, asta după ce a aflat că primul ei soț, Andrei Carandino, a murit! Medicul estetician a încetat din viață la vârsta de 61 de ani din cauza unor probleme cardiace. Monica Anghel și medicul Andrei Carandino au fost căsătoriți timp de 11 ani.

”În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Medicul Andrei Carandino era specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive, dar și dooctor în știinte medicale. El a absolvit masterul Managementul Serviciilor de Sănătate, iar cu doar două zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere.

Monica Anghel are probleme grave de sănătate

Supusă unei intervenții chirurgicale foarte complicată, la coloană, în urmă cu doi ani, Monica Anghel dă semne că recuperarea nu a decurs deloc bine. Artista a fost surprinsă cu chipul transfigurat de durere. Aceasta a ieșit să se relaxeze alături de soțul ei.În ultimii ani Monica Anghel a fost greu încercată. Aceasta a fost nevoită să facă mai multe schimbări în viața ei din cauza problemelor medicale.

Primul pas a fost să slăbească și a avut o voință de fier. Ea a reușit să topească 30 de kilograme. Totul s-a întâmplat sub supravegherea unui nutriționist. Aceasta a combinat dieta și cu mult sport. Totul a plecat după ce medicul care urma s-o opereze de hernie de disc i-a sugerat că ar trebui să slăbească.

”A trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%. Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatoare făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus: ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug!’. Trebuia să mă operez. În acel moment că să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus că ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajută. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis cât trebuie să fac ceva”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: