Redactia.ro
Home » Sport » Fotbaliștii din Liga I se revoltă! Decizia care i-a nemulțumit

Fotbaliștii din Liga I se revoltă! Decizia care i-a nemulțumit

LPF, FRF, Răzvan Burleanu, Justin Ștefan,

Fotbaliștii din Liga I se revoltă. Aceștia sunt nemulțumiți după ce au aflat că MTS și FRF au decis ca fotbaliștii să rămână în cantonament și după data de 1 iunie.

Răzvan Burleanu, președintele Federația Română de Fotbal a anunțat că din 6 iunie se vor putea juca meciuri amicale. Liga I va începe pe 13 iunie, dar înainte pe data de 8 va mai avea loc o întâlnire în care Burleanu și ministrul Tineretului și Sportului vor analiza evoluția pandemiei. Vestea care i-a nemulțumit însă pe toți fotbaliștii este aceea că nu pot părăsi cantonamentul nici după 1 iunie. Niciun fotbalist român nu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

“Partea bună este că ne putem relua antrenamentele colective după venirea celui de-al treilea test. Partea mai puţin bună este că jucătorii trebuie să continue să stea în cantonament. Dacă vom avea un jucător declarat pozitiv, atunci procedura este că acesta va trebui să intre în izolare sau în carantină cel puţin 14 zile”, a declarat Burleanu, la Telekom Sport.

Fotbaliștii din Liga I sunt nemulțumiți

Mai mulți fotbaliști din Liga I au reacționat dur după ce au aflat decizia luată de FRF și MTS.

„Prizonierii fotbalului. 1 iunie, toată ţara liberă şi noi în puşcărie. Bravooo! Două luni în carantină nu au fost destul, plus două săptămâni închişi ca animalele!”, este mesajul celor de la FC Voluntari.

„Nu este normal ce ni se cere. După ce că am stat izolaţi 2 luni, am intrat direct în cantonament. Am făcut deja 3 teste, facem antrenamente în grupuri de câte 4 și mâncăm fiecare în cameră din caserole. Acum auzim că s-ar putea să ne țină în cantonament până se termină campionatul. Ce e asta?”, a declarat revoltat și Alexandru Pașcanu, pentru Telekom Sport.

Mesajul acid al lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului FCSB a reacționat și el pe contul de socializare.

”Din fericire, România are sub o sută de decese cauzate de Covid-19 la milionul de locuitori. Cu toate acestea, noi, FCSB, celebrăm astăzi (n.r. vineri) a 14-a zi de izolare, antrenându-ne ciudat, mâncând în camere din casolete, fără să profităm de condițiile de refacere după antrenamente, deși am fost testați de cinci ori… Vorbim între noi de la distanță și cu cei apropiați prin aplicații. Mai vorbim și singuri. Unii și în somn… Sper ca psihologii care ajută fotbaliștii să stea cu drag în cantonament să aibă testele făcute dacă ne vizitează. Să fie triați epidemiologic. Eventual, să vină cu izoleta. Să reducă riscurile… Vom merge la Cluj cu viteza legală, fiecare în mașina lui? Cine aduce casoletele? Dacă la meci apare vreun steward care a fost cu o seară înainte la petrecerea de pensionare a unui coleg și nu s-a distanțat suficient? Există un cantonament al brancardierilor din Liga 1? Riscuri la tot pasul… În Cehia nu s-a stat în cantonament. Deja se joacă, iar Stanciu a centrat perfect la golul victoriei. Cu stângul. Iar Cehia are tot sub o sută de decese la milion. Ca noi”, este o parte din mesajul postat de Mihai Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: