Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalistul care s-a iubit cu femei celebre, amănunte picante

Fotbalistul care s-a iubit cu femei celebre, amănunte picante

Sasa Curcic, Naomi Campbell, Carmen Electra

Sasa Curcic, un fost fotbalist în vârstă de 48 de ani a dat detalii despre viața sa privată în cartea pe care tocmai a publicat-o.

Sasa Curcic a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din Iugoslavia. La 19 ani juca la Partizan Belgrad, apoi a ajuns la Bolton. Deși avea un talent ieșit din comun nu a reușit să facă performanță din cauza vieții extra sportive. A început să stea tot timpul prin cluburi, iar petrecerile cu droguri și femei erau la ordinea zilei. Sasa Curcic a publicat de curând o carte în care a povestit despre nopțile pe care le-a petrecut cu celebrele Naomi Campbell și Carmen Electra.

„Naomi era fană Crystal Palace. A venit la un joc și ne-am întâlnit în zona VIP. După două săptămâni am invitat-o la o petrecere. Era o fată dură, a trebuit să o aștept o lună. A fost grozav în pat, dar a făcut dezastru. Nu am plătit niciodată pentru a face dragoste. Aș prefera să mă sinucid. Nu am fost niciodată cu o prostituată. M-am simtit bine cu Eva Herzigova și am făcut dragoste în piscină cu Carmen Electra, ore în șir! A fost cea mai bună la pat și cea mai nebună femeie pe care am întâlnit-o vreodată”, a povestit Curcic, citat de The Sun.

Mesajul transmis când a decis să se retragă

După un sezon la Bolton, Sasa Curcic a fost remarcat de cei de la Aston Vila, care l-au transferat. Din acel moment a început să-și petreacă timpul din ce în ce mai mult cu vedete precum Robbie Williams. Apoi a ajuns la New York, unde cel mai bun prieten al său a fost Dennis Rodman. Fotbalistul s-a retras la doar 27 de ani, iar anunțul pe care l-a făcut atunci i-a lăsat pe toți mască.

„Mă retrag din fotbal pentru a mă dedica diavolului. Nu am de gând să semnez pentru nicio altă echipă, chiar dacă mi-ar oferi 15 milioane. Singura opțiune pentru a mă face să semnez este să îmi ofere 15 femei din întreaga lume pentru a le face fericite”, declara Curcic la conferința sa de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: