Redactia.ro
Home » Sport » Dennis Rodman, despre vizita în Coreea de Nord și prietenia cu Kim Jong-un

Dennis Rodman, despre vizita în Coreea de Nord și prietenia cu Kim Jong-un

Dennis Rodman, despre vizita în Coreea de Nord

Dennis Rodman a povestit despre prima vizită făcută în Coreea de Nord, în anul 2013. Fosta vedetă a celor de la Chicago Bulls a rămas de atunci în relații foarte bune cu liderul nord coreean.

Dennis Rodman a povestit în emisiunea lui Mike Tyson despre vizita inedită făcută în 2013. Fostul baschetbalist și-a amintit și noaptea de pomină cu multă votcă și karaoke. Înainte de a ajunge acolo nu știa nici măcar cine este Kim Jong-un.
În urmă cu 7 ani, baschetbalistul a mers în Coreea de Nord pentru un meci demonstrativ cu Harlem Globetrotters. Inițial ar fi trebuit să meargă Michael Jordan, dar acesta a refuzat.

„Când mi-au cerut să merg în Coreea de Nord, m-am gândit că voi da câteva autografe şi voi juca un meci de baschet. I-am spus agentului meu că voi merge acolo atât timp cât sunt în siguranţă. A fost foarte tare. Când cobori din avion, există un covor roşu, toată lumea este la costum, cobori şi vezi 80 de oameni aliniaţi care te întreabă dacă te simţi bine în Coreea de Nord”, a povestit Dennis Rodman.

Cum l-a întâlnit Dennis Rodman pe Kim Jong-un

Fostul baschetbalist, în vârstă de 58 de ani nu va uita niciodată experiența trăită în Coreea de Nord.

„Nişte persoane mi-au spus să le urmez. Credeam că merg la închisoare şi mă gândeam ‘Ce dracului am făcut în America? Am urcat în tribune şi stăteam în faţa unui birou. Erau numai scaune ca pentru regi pe acolo, vreo 20. Imediat văd cum 22.000 de nord-coreeni se ridică în picioare şi aplaudă. Aplaudau foarte tare şi strigau, iar eu mă gândeam doar la ce urmează să-mi facă. Aşa că le-am făcut şi eu cu mâna, dar cineva mi-a atras atenţia că aplauzele sunt pentru el şi a arătat spre Jim Jong-un. Am întrebat cine este acel băiat şi mi s-a răspuns ‘Este liderul nostru’. Eu am întrebat: ‘Lider la ce?’. Erau traducători acolo, iar el m-a întrebat:’Îţi place în ţara mea’? Eu i-am răspuns ‘Da, e bine, e frumos, e ok'”, și-a amintit Rodman.

Rodman a fost invitatul special al lui Kim Jong-un

Liderul nord coreean l-a invitat de fostul baschetbalist la cină. Apoi au petrecut o noapte de neuitat într-un club de karaoke.

„Am luat cina şi tot ce-mi mai amintesc e că eram morţi de beţi. El a început să cânte la karaoke, iar eu n-aveam nici cea mai mică idee ce spune. Toată lumea aplauda. Apoi a apărut o trupă de 18 fete şi acestea ne-au cântat o meldie. Una singură! Era coloana sonoră din Dallas”, a mai povestit vedeta.

Din acel moment cei doi au rămas prieteni. Mai târziu Rodma și-a dat seama că telefonul lui este mereu ascultat.

“Din această cauză folosesc mereu telefoane cu clapă, cele care au o tehnologie veche. Mereu își sunt ascultate convorbirile ”, a încheiat foata vedetă a celor de la Chicago Bulls.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: