Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalistul, Cristi Manea i-a dat inelul iubitei sale

Fotbalistul, Cristi Manea i-a dat inelul iubitei sale

GALERIE FOTO (7) Cristi Manea, Irina Deaconescu, CFR Cluj,

Fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, Cristi Manea și-a cerut iubita de soție într-un cadru de vis. Primele imagini au fost postate de un alt fotbalist celebru care le va fi naș.

Aflat în vacanță pe litoral, Cristi Manea și-a luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare. Fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj a cerut-o de soție pe iubita sa, vloggerița, Irina Deaconescu. Fotbalistul i-a dat inelul așa cum se cuvine. S-a așezat în genunchi și a cerut-o pe Irina de soție. Totul a fost filmat de prietenul lui Cristi, George Țucudean, viitorul lor naș. Tânăra nu a stat pe gânduri nicio clipă și a acceptat cererea în căsătorie.
A urmat și o petrecere la restaurantul „Golful Pescarilor”, unde au fost prezenți mai mulți prieteni, printre care și Antonia.

Cine este Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea

Cristi Manea și Irina Deaconescu au o relație de 1 an. În toamna anului trecut cei doi au decis să facă publică relația lor. Acum, frumoasa blondină este însărcinată în 8 luni și se pregătește să devină mămică.

„Viața ne-a făcut o petrecere surpriză. N-o să mint, entuziasmul ni se amestecă cu teama”, a spus iubita fotbalistului când a aflat că este însărcinată.

Irina Deaconescu este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România. Tânăra din Bumbești Jiu, are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 800,000 de fani pe Instagram.
În urmă cu ceva vreme, Irina a devenit cunoscută după ce a povestit întâmplări cutremurătoare din viața sa. Chiar în primul său vlog postat pe Youtube, a povestit că a făcut videochat. Era elevă în clasa a XII-a și avea nevoie disperată de bani.
„În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat… Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni”, a spus Irina, atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: