Redactia.ro
Home » Homepage » FOTO Asasinatul din Argeș. Cum arată suspectul principal care și-ar fi ucis familia și cum au fost găsite victimele în casă

FOTO Asasinatul din Argeș. Cum arată suspectul principal care și-ar fi ucis familia și cum au fost găsite victimele în casă

GALERIE FOTO (2) Crima in Arges. O familie intreaga a fost ucisa

Apar detalii de la oră la alta despre asasinatul din Argeș, unde un bărbat cu probleme psihice din comuna Bascov și-a ucis familia. Cinci persoane, printre care și un copil, au decedat. Cum au fost găsite victimele și cum arată suspectul principal.

Asasinatul din Argeș. Cum arată suspectul principal care și-ar fi ucis familia și cum au fost găsite victimele în casă

Bărbatul care ar fi comis crima a încercat să-și ia viața într-o pădure, fiind găsit cu plăgi, dar oprit la timp de polițiști. Individul are 53 de ani și este cunoscut ca având afecțiuni psihice. Inițial, s-a spus că și-ar fi ucis familia prin înjunghiere, dar presa locală a scris că nu e vorba de așa ceva, conform ziarulargesul.ro.

Aceeași sursă menționată mai sus a publicat fotografii cu bărbatul, suspectul principal.

Crima in Arges. Cinci oameni ucisi
ziarulargesul.ro

Individul și-ar fi premeditat faptele. Conform unui articol exclusiv Fanatik, individul locuia alături de cei doi părinți și de fratele lui, de profesie taximetrist. Astăzi după amiază, el ar fi suferit o criză și i-a ucis pe toți membrii familiei alături de care locuia, după care a traversat strada, până la locuința surorii lui, Gențiana R., asistentă la Spitalul Militar Argeș. În acel moment, ea era în casă doar cu fiica ei, în vârstă de doar șase ani. Cele două nu au avut nicio șansă să supraviețuiască în urma atacului. Surse apropiate anchetei mai susțin că victimele au fost găsite legate.

În acest moment, suspectul principal se află în custodia polițiștilor și urmează să afle audiat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: