Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Bianca Drăgușanu nu va fi niciodată acceptată de soacră! Mesaj tranșant din partea mamei lui Gabi Bădălău 

FOTO Bianca Drăgușanu nu va fi niciodată acceptată de soacră! Mesaj tranșant din partea mamei lui Gabi Bădălău 

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi Bădălău a primit o lovitură dură din partea familiei acestuia . ea nu a fost invitată la nunta surorii lui de pe data de 7 mai. Fosta asistentă TV a tot încercat să le intre în grații surorii și mamei lui însă fără niciun succes.

Bianca Drăgușanu a lipsit de la nunta surorii lui Gabi Bădălau

Marele eveniment a avut locpe domeniul din Bolintin Vale. Au apărut fotografii  în care apare toată familia Bădălău însă nici o urmă de Bianca Drăgușanu. 

În imagini se pot vedea: Gabi, fii săi cu Claudia Pătrăşcanu, părinţii lui, Nicolae şi Rodica Bădălău, şi sora sa, Sabina, şi soţul ei, Răzvan. 

Aparent Bianca nu este și nu va fi acceptată în această formulă, spun apropiați de familie.

Sursa foto: Click!
Sursa foto: Click!

Mama lui Gabi Bădălău, mesaj tranşant adresa Biancăi Drăgușanu 

Mama acestuia este de părere că în familia ei nu poate să intre oricine, orice femeie:

„În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta”, s-ar fi destăinuit Rodica Bădălău, mama afaceristului, unor prieteni apropiaţi.

Cei de la „Click!” susțin că motivul principal pentru care Gabi nu poate divorţa de fosta lui parteneră, Claudia Pătrăşcanu, ar fi tocmai familia și faptul că ei nu vor accepta pe altcineva. Părinții lui, Nicolae şi Rodica Bădălău nu ar fi deloc fericiţi la gândul că fiul lor s-ar însura cu Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu, tratamente şi înseminări în Turcia

Se speculează că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Acest fapt ar putea să genereze diverse discuții în familie iubitului său. Aceasta ar fi gravidă în 10 săptămâni și se zvonește că cei doi îndrăgostiți și-au dorit foarte mult copilul, iar cea mai mare fericire ar fi să aibă tripleți, conform aceleași surse. Fosta asistentă TV a fost de multe ori în Turcia alături de el pentru a face tratamente și inseminări care să o ajute să rămână gravidă.

Gabi Bădălău a fost contactat de către reporterii aceleași surse, dar a fost rezervat și nu a dat detalii. Totuși a susținut că el nu știe de nicio sarcină, însă se crede că ar fi fost precaut și nu și-ar fi dorit încă se spună marele anunț în mod public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: