Redactia.ro
Home » Homepage » FOTO Carmen Iohannis, în costum de baie. Cum arată așa, întinsă pe spate, pe o pătură, la soare

FOTO Carmen Iohannis, în costum de baie. Cum arată așa, întinsă pe spate, pe o pătură, la soare

GALERIE FOTO (2) Carmen Iohannis, în costum de baie. Cum arată așa, întinsă pe spate, pe o pătură, la soare

O fotografie rară, cu Carmen Iohannis îmbrăcată în costum de baie. Iată poza care a atras tuturor atenția și cum arată Prima Doamnă a României așa, întinsă pe spate, pe o pătură, la soare.

Carmen Iohannis, în costum de baie. Cum arată așa, întinsă pe spate, pe o pătură, la soare

O fotografie cu Carmen Iohannis, îmbrăcată într-un costum de baie, a ieșit la „suprafața” Internetului. Ar fi singura, de până acum, în care aceasta poate fi văzută îmbrăcată atât de sumar. Din câte se observă, poza este de acum ceva vreme, când Carmen Iohannis era mult mai tânără. În imagine, ea stătea întinsă pe spate pe o pătură, sprijinită în coate, și avea capul într-o parte. Ea era îmbrăcată într-un costum de baie închis la culoare, format din două piese, și pare să aibă și o pereche de ochelari de soare pe cap.

Totodată, în fotografia respectivă mai apar și alte persoane, probabil cunoscuți de-ai ei, care stăteau pe pături, iar lângă ei aveau unele lucruri. Cu toții se bucurau de razele soarelui, iar în plan puțin mai îndepărtat, se poate observa și un autoturism cu o ușă deschisă, probabil lăsată așa ca să nu se încălzească prea tare habitaclul.

Carmen Iohannis, în costum de baie. Cum arată așa, întinsă pe spate, pe o pătură, la soare
Sursa foto: WOWBiz

Prima Doamnă a României, care a rămas și profesoară de Limbă Engleză, apare, așadar, la plajă cu prietenii de atunci. Chiar și cel care ar fi urmat să îi devină partener de viață, Klaus Iohannis, era atunci acolo și poate chiar el a făcut fotografia.

„Era o fire prietenoasă, sociabilă, mergea peste tot cu Klaus, el fotografia tot, e foarte pasionat de fotografie, de aceea nici nu apare în multe ipostaze, pentru că el le facea!”, a mărturisit Doina Lazurca, rudă cu Carmen Iohannis, care locuiește acum în casa părintească a actualei Prime Doamne, conform WOWBiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: