Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cine e Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu. A născut primul lor copil la începutul anului

FOTO Cine e Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu. A născut primul lor copil la începutul anului

GALERIE FOTO (3)

Mulți îl cunosc pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, dar puțini știu cine este partenera lui. Fostul ministru a devenit tată, după ce iubita sa a adus pe lume o fetiţă. Laura Ştefănuţ a mărturisit că a avut parte de o naştere naturală „fără probleme”, cu toate că în urmă cu doi ani pierduse o sarcină.

Cine e Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu

Laura Ștefănuț, în vârstă de 32 de ani, are o experiență de aproape zece ani în presă, perioadă în care a scris atât pentru publicații din România, cât și pentru unele din străinătate. Ea și-a început cariera ca reporter, obținând colaborări cu mai multe posturi de televiziune atât din România, cât și din Germania.

De-a lungul timpului, Laura Ștefănuț a scris pentru diverse publicații din România, dar și de afară. Cariera și-a început-o cu postul de reporter la ziarul România Liberă și colaborând cu postul de televiziune germană ARD Studio Sudosteuropa Wien, și Digi 24. Mai apoi a continuat cu publicațiile Casa Jurnalistului sau Decât o Revistă, ulterior s-a alăturat publicației Libertatea, unde a scris pe domeniul social.

Laura Ştefănuţ și Vlad Voiculescu au o fetiță

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au devenit părinții unei fetițe, pe 14 ianurie 2022.

„În 14 ianuarie s-a născut Clara Maria și am devenit pentru prima dată părinți. La finalul unui drum cu câteva momente de cumpănă și multă fericire reținută: mă gândeam ca nu cumva să mă bucur prea devreme, într-o lume cu multe obstacole la nivel personal și colectiv. Nu doar amenințarea pandemiei asupra femeilor însărcinate și copiilor pe care îi poartă. Dar și tragedia nerostită a unei sarcini pierdute în 2020, urmată de retrăirea unor momente care au făcut să pară că istoria se va repeta.

A fost bine în final. Riscurile din timpul sarcinii nu s-au materializat, am avut șansa unei nașteri naturale fără probleme”, a scris Laura Ștefănuț pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Laura Ştefănuţ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: