Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum a fost surprinsă de paparazzi fiica Monicăi Bellucci. Deva Cassel impresionează cu frumusețea ei

FOTO Cum a fost surprinsă de paparazzi fiica Monicăi Bellucci. Deva Cassel impresionează cu frumusețea ei

La cei 17 ani, fiica actriței Monica Bellucci face furori în presa internațională cu frumusețea ei. Adolescenta este urmărită de paparazzi și pozează pentru brand-uri de renume. Iată cum a fost surprinsă de curând de jurnaliști!

Cum a fost surprinsă de paparazzi fiica Monicăi Bellucci. Deva Cassel impresionează cu frumusețea ei

Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, este o adolescentă superbă la cei 17 ani. A moștenit din frumusețea mamei, iar paparazzi italieni au suprins-o pe tânără, de curând, prin Portofino, în timp ce poza pentru un brand de parfumuri, scrie Libertatea.

Deva Cassel a purtat în timpul ședinței foto o rochie vaporoasă, cu flori mov și ușor transparentă. Deva Cassel a asortat rochiei bucle lejere și un machiaj simplu și elegant.

Deva Cassel looks picture perfect wearing a floral dress out in Portofino

Monica Belluccci și fiica sa, pe coperta revistei Vogue

O poză cu cele două, de pe coperta revistei Vogue, face furori zilele acestea pe rețelele de socializare. Nu doar datorită notorietății, ci și pentru faptul că Monica Bellucci a lăsat-o pe fiica sa în centrul atenției.

Monica Bellucci şi fiica sa, fotografiate pentru prima oară împreună. „În perspectiva zdrobită a timpului, cele două ar putea avea aproape aceeaşi vârstă” FOTO

”Pe 30 septembrie 1964, când Monica Bellucci a venit pe lume, lumea nu a fost străbătută de niciun un fior, ba mai degrabă se gândea la altceva. Poate la înmormântarea liderului comunist italian Palmiro Togliatti, la primul film Beatles despre cultul celebrităților, „A Hard Day’s Night”, la Martin Luther King în vizită la Papă sau la Ferrero, care lansa Nutella. Patruzeci de ani mai târziu și cu șaisprezece ani în urmă, totuși, când s-a născut fiica sa cea mare, Deva Cassel, lumea a știut imediat. Lumea s-a gândit la ea. Mass-media a anunțat evenimentul și, pentru o clipă, am încercat cu toții să-i compunem trăsăturile în minte (…) Monica și Deva. Deva și Monica. Mamă şi fiică s-au reunit acum într-un studio fotografic din Paris, în fața formatului 6×4,5 Hasselblad al lui Paolo Roversi, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensația care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună”, încep cei de la Vogue Italia, în descrierea articolului despre acriță și fiica sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: