Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Cum arată acum fiul Mădălinei Manole. Are 12 ani și este crescut de tată și bunicii paterni

FOTO. Cum arată acum fiul Mădălinei Manole. Are 12 ani și este crescut de tată și bunicii paterni

GALERIE FOTO (4)

Fiul Mădălinei Manole, Petru Mircea Junior, are 12 ani acum. El era doar un bebeluș când mama sa, îndrăgita artistă Mădălina Manole a murit. Aceasta s-a stins din viață în 2010, când ar fi înghițit de bună voie 400 de ml de Furadan, un pesticid extrem de periculos. Era la a patra tentativă de suicid. Cum în acel an Petru Mircea Junior era prea mic pentru a conștientiza îmbrățișările mamei lui, în prezent adolescentul își cunoaște mama doar din poze.

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole. Are 12 ani și este crescut de tată și bunicii paterni

Petru Mircea Jr. este unicul fiul al regretatei artiste Mădălinei Manole. El a rămas orfan de mamă în 2010, când Mădălina Manole s-ar fi sinucis cu 400 ml de Furadan. Era doar un bebeluș pe atunci, iar acum are 12 ani. Urmează să-i împlinească în luna care vine, iunie. Își împarte viața în două locuri: ba la din vila din Otopeni a tatălui său, ba la bunicii paterni. În prezent, adolescentul este înalt, are părul lung şi este un copil foarte jucăuş.

Anul trecut, în perioada de urgență, chiar ar fi stat mult timp la bunci, departe de Capitală.”Copilului îi este mult mai bine acolo, iar bunicii îl răsfaţă cât e ziua de lungă. La vila din Otopeni ar fi stat singur foarte multe ore pe zi. Pentru merge o dată pe lună să îşi vadă fiul”, au spus surse pentru impact.ro.

Fiul Mădălinei Manole știe că mama lui s-a sinucis

Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, l-ar fi înștiințat pe cel mic despre moartea mamei lui și despre faptul că s-a sinucis. De altfel, îi povestește frumos de cântăreață și-l învață să o iubească.

„Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la şcoală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere. I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet”, au mai precizat aceleași surse pentru impact.ro

În ultimele clipe din viața ei, Mădălina Manole s-a filmat în oglindă, făcând un semn de rămas-bun, despre care mulți spun că este, de fapt, o strigăt de ajutor. S-a speculat cum că soțul ei ar fi omorât-o.

 „Am dat peste un rămas-bun. Mădălina s-a filmat în oglindă, sunt gesturile ei de final. Am găsit întâmplător imaginile“, spunea Petru Mircea, în anul 2010, la două luni de la moartea artistei, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

Tot atunci, soțul artistei a mărturisit că a dat și peste o scrisoare a Mădălinei Manole, în care aceasta descria că se simte complexată. Iat-o mai jos:

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru. Cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am grijă de ele, cum să am grija de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare! Şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubeasca mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela“, scrisese Mădălina Manole în scrisoarea de adio.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: