Redactia.ro
Home » Monden » (FOTO) Cum arată Dana Săvuică la 52 de ani! Vedeta a dezvăluit secretul care o ține în formă

(FOTO) Cum arată Dana Săvuică la 52 de ani! Vedeta a dezvăluit secretul care o ține în formă

GALERIE FOTO (5)

Întoarsă recent din Maldive, Dana Săvuică a postat o serie de fotografii care au atras privirile tuturor. La cei 52 de ani ai săi, vedeta arată extraordinar. În acest sens, Dana a dezvăluit secretul care o ajută să arate atât de bine, mai ales atunci când călătorește.

Dieta Danei Săvuică! Vedeta a dezvăluit secretul care o ține în formă la cei 52 de ani ai săi

Dana Săvuică a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru silueta sa, într-un reportaj difuzat de Știrile Kanal D. Mâncarea preferată a vedetei atunci când pleacă în destinații exotice este homarul. Atunci când este acasă, meniul este destul de diferit. Își scoate necesarul de proteine din omletă, unul din preparatele ei preferate.

„Cel mai mult mi-a plăcut mâncarea în Maldive. Am făcut o cură de fructe exotice: fructul dragonului, mango, banane mai puțin, pentru că ele îngrașă. Am mâncat și homar și fructe de mare”, a spus Dana Săvuică la Kanal D.

Dana a dezvăluit și o rețetă cu care, spune ea, își ține în frâu kilogramele. „O să am grijă să slăbesc în timp ce mănânc. Este o omletă foarte gustoasă. Am pus 100 de mililitri de apă. Poți s-o asezonezi cum vrei tu. Eu am tăiat ceapă și puține roșii. Poți să pui și ciuperci”, a spus Săvuică despre rețeta ei miraculoasă.

Dana a fost în ultima perioadă într-un adevărat turneu de relaxare în jurul lumii. La sfârșitul lunii iunie, vedeta a fost în Maldive, una din insulele tot mai căutate de celebritățile mioritice. De curând, Dana a bifat și Grecia!

De asemenea, Dana Săvuică a mărturisit că s-ar muta oricând în Maldive, fiind locul pe care l-a vizitat recent și care a încântat-o foarte mult. „M-aș muta în Maldive, pentru că e o feerie”, a spus Dana Săvuică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: