Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Dana Budeanu intervine hotărâtor în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar: „Că nu ia copilul nu știu cui premiu??? Marș! Jos laba de pe premianţi”

FOTO Dana Budeanu intervine hotărâtor în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar: „Că nu ia copilul nu știu cui premiu??? Marș! Jos laba de pe premianţi”

GALERIE FOTO (5)

Dana Budeanu nu a rezistat să nu se implice în scandalul care îi are în centrul discuțiilor pe elevi. Scandalul premiilor de sfârșit de an școlar a luat amploare maximă, iar controversata Dana Budeanu a venit în sprijinul celor mici, deoarece consideră că nu trebuie să li se ia privilegiul celor clasați pe primele locuri de a purta pe cap coronița de merit. Iată ce a spus aceasta în mod public!

Dana Budeanu intervine în scandalul premierii elevilor la sfârşit de an şcolar

Coronița este cea care le atestă elevilor performanțele din cursul anului școlar, iar Dana Budeanu este una dintre cei care nu dorește eliminarea festivităților. Aceasta vine cu motive ferme și hotărâtoare la adresa micuților care merită să fie premiați.

Dana Budeanu s-a implicat în acest scandal după ce Adriana Săftoiu a susținut că premierea copiilor le induce de fapt celor mici un fals sentiment că sunt pregătiți pentru viață.

„GATA, MA! A INCEPUT MASCARADA PÃ COPII! JOS LABELE DE PE PREMIANTI! Un obicei superb! Nu e nimeni afectat ca nu ia coronita, doar voi adultii neterminati!!! Asa ii cresteti? Este superb sa fii recompensat si premiat pentru ca un an ai fost cel mai bun! Nu mai e ok sa fii bun, sa inveti, sa performezi? Ce vorbiti, ma? De ce? Ca nu ia copilul nu stiu cui premiu??? Mars! Sunt copii care invata la lumanare si iau 10! Coronita e a lor! Bravo, copii! Nu va este rusineeee? Toti copiii iau premiu! Toti sportivii! Pai hai ma sa nu se mai ia nici medalii, sa fim toti niste neterminati care trebuie sa lancezim, care nu avem voie sa ne bucuram!”, spune aceasta pe pagina personală de Facebook.

Dana Budeanu: „Fetițele mele nu iau mereu! Așa șiiiiii? Se bucură de serbare”

Dana Budeanu susține că dacă fetițele ei nu primesc premiu într-un an de studiu, asta nu înseamnă că nu trebuie să se bucure pentru cei ce care au demonstrat că merită.

„Am luat coronite de mi-a iesit pe nas! Fetitele mele nu iau mereu! Asa siiiiii? Se bucura de serbare, se bucura pentru cei care iau din suflet! Ca asa e crestinesc si frumos!

Vreti sa distrugeti tot ce e magic si superb! Vreti ca puii sa creasca fara ambitie, fara bucurii, fara note, fara teze, fara educatie, fara nimic!”, a scris Dana Budeanu, pe Facebook.

Dana Budeanu, mesaj pentru Adriana Săftoiu

Dana Budeanu s-a adresat și direct doamnei Adriana Săftoiu

„Pe bune, doamna Saftoiu??? Poate dumneavoastra ati avut traume d astea pã coronite!! Eu si majoritatea nu am avut! Am avut mereu copii de 10 in clasa si??? Rusine sa va fie tuturor ca sustineti asa o anomalie!!!!

Mama mea a fost un copil de 10 pe linie pana la sfarsit! E o minune de om, un inger coborat pe pamant! Mars de pe copiii eminenti!

Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai stie si nu mai vorbeste nimeni, ca nu mai e modern, ma! E misto sa fim toti o apa si un pamant de mediocriiiiiiiii! NU! Copiii trebuie sa stie ce inseamna performanta si sa primeasca diplome si coronite!”, a mai scris Dana Budeanu pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: