Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Ea este femeia pe care Zanni o consideră mamă. Cuvinte emoționante ale câștigătorului ”Survivor România 2021”

FOTO Ea este femeia pe care Zanni o consideră mamă. Cuvinte emoționante ale câștigătorului ”Survivor România 2021”

Este bine știut faptul că Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021, a crescut la orfelinat, fiind abandonat de părinți. Deși nu a avut parte de afecțiunea și buna creștere a mamei biologice, ”faimosul” are în viața lui o femeie pe care o consideră mamă naturală.

Ea este femeia pe care Zanni o consideră mamă. Cuvinte emoționante ale câștigătorului ”Survivor România 2021”

Înainte de a deveni cunoscut în întreaga țară și de a câștiga competiția Survivor România 2021, Zannidache a dezvăluit cine este femeia pe care o consideră mama biologică. Este vorba despre o asistentă din cadrul orfelinatului unde Zannidache a crescut.

”Nu e mama (n.r. biologică), dar e mama”, a scris Zanni în dreptul fotografiei cu asistenta socială, scrie Cancan.

Zanni își cunoaște mama biologică. Ce a dezvăluit despre aceasta

În cadrul emisiunii ”Survivor România 2021”, Zanni a mărturisit că-și cunoaște mama biologică, dar că o vede ca pe o străină. Nu s-a declarat prea mulțumit de atitudinea femeii față de el, relatând un episod în care i-a dăruit la 14 ani o pereche de ghete pentru copii mai mici.

„Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si epntru mine e incert.  Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar…pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si…nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta. Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie. Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut…”, a spus Zanni la Survivor România.

Reamintim că Zanni a devenit cunoscut în întreaga țară prin participarea sa la Survivor România 2021. A făcut parte din echipa ”Faimoșilor”, reușind în cele din urmă să câștige trofeul.

 ”E foarte greu trofeul. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Au fost emoții de bucurie. Nu știam cum să îmi arăt recunoștință (…) Pun mai întâi răul în față, mă pregătesc de furtună, dacă vine furtuna eram pregătit, dacă vine soarele e mai ușor. E important nu neapărat să rămâi pozitiv, ci să rămâi bine, ce e bine vine oricum”, a spus Zannidache la finalul competiției Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: