Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Elliot Page, prima imagine cu sânii extirpați, la 5 luni după ce a anunțat că este transgender

FOTO Elliot Page, prima imagine cu sânii extirpați, la 5 luni după ce a anunțat că este transgender

Ellen Page, actriţa din filmul „Juno”, nominalizată la Oscar, nu mai este deloc cea pe care o știam cu toții. După ce în urmă cu cinci luni și-a anunțat fanii că a devenit Elliot Page, deoarece este transgender, a făcut publică și prima imagine cu ea, cu sânii extirpați. De altfel, și-a arătat și abdomenul bine lucrat la sală.

Elliot Page, prima imagine cu sânii extirpați, la 5 luni după ce a anunțat că este transgender

Ellen Page și-a șocat fanii, în urmă cu cinci luni, când a anunțat că a devenit Elliot Page, deoarecde este transgender. Elliot Page a mai precizat atunci că este non-binar, adică identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină. Recent, Elliot le-a arătat fanilor, pe rețelele de socializare cum arată cu sânii extirpați, dar și că are un abdomen bine lucrat la sală, transmite BBC.

Actorul, în vârstă de  34 de ani a trecut printr-o procedură chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar, ca să arate ca în imaginea de mai jos.

Elliot a fost felicitat de fani pentru curajul de care dă dovadă, prin schimbarea sexului. Chiar dacă a devenit transgender, Elliot va interpreta în continuare rolul lui Vanya Hargreeves în „The Umbrella Academy”, serial pe Netflix.

Ellen Page, Actrița Care A Devenit Elliot Page, A Pozat La Bustul Gol La Cinci Luni De Când A Anunțat Că E Transgender | Libertatea

În urmă cu aproape jumătate de an, Elliot se declara norocos pentru că a ajuns într-o etapă a vieții în care-și poate spune fără nicio jenă indentitatea sexuală. De altfel, încă din urmă cu șase ani a anunțat că are o altp orientare.

”Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos că am ajuns în acea etapă din viaţă în care să pot scrie asta. Îmi place să fiu trans. Şi îmi place să fiu queer”, a scris Ellen Page pe Twitter.

”Timp de câţiva ani am trăit ascunzându-mă. Şi, în mod clar, ceva la Hollywood şi în industria cinematografică m-a făcut să simt că nu-mi puteam dezvălui homosexualitatea. Acum, că am făcut-o publică, cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”, declara Page pentru AFP în 2016, cu ocazia lansării peliculei „Free Love”.

Elliot Page a divorțat de Emma Portner

Elliot Page a fost căsătorit până în acest an cu dansatoarea Emma Portner, care are 26 de ani. Ellen/ Elliot s-a căsătorit cu ea în 2018. „Vă rog să aveţi răbdare, să ne respectaţi intimitatea şi să fiţi alături de mine pe acest drum pe care susţin viaţa trans în fiecare zi. Străluceşte în continuare. Te iubesc atât de mult!”, a anunțat atunci Ellen Page.

În urma divorțului, Emma Portner și-a manifestat susținerea față de fosta sa parteneră.

„Sunt atât de mândră de Elliot Page. Oamenii trans, queer, non-binari sunt un dar pentru această lume. Vă cer și răbdare, intimitate, și să vă alăturați mie în a susține viețile persoanelor trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar în sine”, a scris Emma Portner pe Instagram.

Elliot Page și Emma Portner divorțează după 3 ani de căsătorie | Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: