Redactia.ro
Home » Stil de viață » FOTO Experiență terifiantă după o sesiune la cosmetician: „Am văzut frică în ochii copilului meu”

FOTO Experiență terifiantă după o sesiune la cosmetician: „Am văzut frică în ochii copilului meu”

O femeie din Houston, Texas, în vârstă de 37 de ani a dorit să-și facă o schimbare de look și astfel a ajuns la micropigmentare, însă rezultatul a fost terifiant. Iată toate detaliile!

Sesiune eșuată la cosmetician

Micropigmentarea este o procedură de îmbunătățire a aspectului sprâncenelor și pentru a scăpa de grija lor. O femeie din Houston, Texas, în vârstă de 37 de ani, Crystal Weinstock a dorit să beneficieze de procedura tocmai menționată și nu a costat-o puțin! Pentru ea nu numai banii pe care i-a dat au reprezentat o problematică, ci și rezultatul! Crystal a plătit nici mai puțin nici mai mult de 325 de euro, echivalentul a 1600 de lei. Cu toate că părea o procedură premium la banii aceștia, rezultatul final a șocat-o.

 Experiență terifiantă după o sesiune la cosmetician

Crystal este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Eliana și Robert. Fiica ei a fost cea care s-a înspăimântat atunci când a văzut rezultatul procedurii.

Cosmeticiana la care a mers femeia pentru a-și îmbunătății aspectul sprâncenelor, i-a tatuat sprâncenele mult prea intens și mult prea groase încât fiicei sale i-a fost teamă să vină mai aproape de ea atunci când a văzut rezultatul:

 „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred” „Mi se părea că dura foarte mult să mă asigur că am sprâncenele îngrijite, fiind o mamă ocupată. M-am gândit că micropigmentarea ar fi o idee grozavă. Niciodată nu mi-aș fi putut închipui că vor arăta cum arată acum. A fost îngrozitor. A doua zi, când fiica mea de 3 ani m-a văzut, s-a speriat. Acum trebuie să merg să le îndepărtez. S-ar putea să fie nevoie să apelez la laser și să dureze un an până să arate mai bine”, a declarat Crystal, conform Daily Mail.

 Crystal Weinstock: „Eram atât de nerăbdătoare să am sprâncene perfecte”

Crystal a apelat prima dată la o astfel de procedură în luna noiembrie a anului 2021, însă din  cauza sângerării, pigmentul nu a prins și astfel a încercat o lună mai târziu:

„Eram atât de nerăbdătoare să am sprâncene perfecte fără să fiu nevoită să mă ocup eu de ele. Mi s-a arătat o fotografie cu felul în care urmau să arate și mi-a plăcut enorm. Așa că am mers la a doua ședință. Am sângerat și atunci, dar am continuat sperând să pigmentul va prinde. Din păcate, nu a funcționat”, a mai povestit femeia.

 Crystal Weinstock: „Am văzut frică în ochii copilului meu”

Cosmeticiana a asigurat-o pe Crystal că dacă îi va face o procedură de nanopigmentare, rezultatul va fi unul natural. Crystal a considerat că vor ieși prea groase după șablonul tatuajului, dar a mers totuși pe mâna „specialistului”:

„Dura foarte mult. La finalul sesiunii mi-a zis să nu mă panichez pentru că e posibil să fi tatuat firele mult prea sus, dar că va comanda soluție pentru a le corecta. Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred. Era îngrozitor. A doua zi am văzut frică în ochii copilului meu. Am încercat să fiu calmă și să mă documentez, dar am fost terifiată de ce am găsit”, a concluzionat femeia.

Crystal, la kilometrii distanță pentru a rezolva problema

Crystal a fost nevoită să meargă la o clinică specializată, foarte departe de casă pentru a rezolva problema creată de cosmeticiană. Aceasta a mers tocmai în California, la mii de kilometri de casa ei, unde trebuie să se prezinte la multe ședințe pentru a repara aspectul sprâncenelor ei. Procedura va dura mai bine de un an. Aceasta susține că a fost emoționată și rușionasă în a povesti cele întâmplate, dar a dorit să tragă un semnal de alarmă pentru a nu mai exista persoane în aceeași postură cu ea, iar cosmeticienii să știe la ce își supun clienții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: