Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi anișori! Imagini inedite cu micuța Lia

FOTO Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi anișori! Imagini inedite cu micuța Lia

GALERIE FOTO (3)

Dana Rogoz este o mămică tare fericită și are o familie superbă. Aceasta este foarte implicată în viața fetiței ei, Lia care ne uimește pe toți pe zi ce trece! Actrița a postat pe pagina sa personală de socializare imagini inedite cu micuța ei mergând cu trotineta în ciuda faptului că are doar doi anișori. 

Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi anișori

Dana Rogoz are tot ceea ce-și dorește! Familia acesteia este demnă de invidiat, iar fanii ei sunt absorbiți de energia pe care o emană fetița ei, Lia la doar doi anișori. 

Aceasta a postat de curând pe Instagram poze inedite cu micuța Lia mergând pe trotinetă, o activitate mai rară în rândul copiilor de doi anișori. 

Lia, mezina familiei, este fără îndoială preferata urmăritorilor Danei Rogoz. Fetița de doar doi anișori este adorabilă și, trebuie să recunoaștem, este și extrem de fotogenică! Am putea spune că seamănă cu mămica ei! 

Fetița a fost echipată pe măsură pentru a merge cu trotineta, iar mămica ei s-a asigurat că micuța are cască de protecție. Micuța a fost acompaniată de jucăria sa preferată de pluș. 

Sursa foto: „Click!”

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt fericiți ca în prima zi

Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir au demonstrat de-a lungul timpului faptul că relația dintre ei dezvoltă din ce în ce mai mult iar iubirea plutește în aer, în ciuda faptului că au fost de multe ori criticați din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. Aceștia sunt căsătoriți din anul 2012 și au o relație de aproximativ 17 ani de zile. Vedeta susține că sunt fericiți ca la începutul relației:

„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus actrița, care a povestit și despre relația pe care ei o au de 17 ani.

Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a declarat vedeta pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: