Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Gigi Becali, gest de milioane pentru un livrator de mâncare. Ce bacșiș i-a lăsat: „Cel mai mare tips din viața mea”

FOTO Gigi Becali, gest de milioane pentru un livrator de mâncare. Ce bacșiș i-a lăsat: „Cel mai mare tips din viața mea”

GALERIE FOTO (3)

Toată lumea știe despre Gigi Becali că este mărinimos și doritor să-i ajute pe cei din jur. Acesta este foarte credincios și de-a lungul timpului și-a lăsat amprenta asupra vieții multor oameni. Iată cel mai recent gest pe care l-a făcut acesta față de un livrator de mâncare! Te va surprinde imediat!

Gigi Becali, gest de milioane pentru un livrator de mâncare

Atunci când este vorba despre cazuri sociale, Gigi Becali are o reputație de neclintit în țara noastră, neuitându-se la suma de care persoana în suferință are nevoie. Cel mai important este ca omul să aibă parte de o salvare, iar Gigi Becali a fost salvarea multora!

Recent, Gigi Becali a făcut un gest de milioane ce s-a viralizat instant! Angajatul de la firma de livrare care a ajuns la casa lui Gigi Becali a făcut publice pe rețelele de socializare, imagini cu cel mai mare tips din viața lui, primit chiar de la Gigi Becali.  Tânărul a rămas surprins și nu i-a venit să creadă cele întâmplate, motiv pentru care a făcut public tot acest eveniment!

Tânărului nu i-a venit să creadă că a primit drept bacșiș, o bancnotă de 200 de euro, moment în care s-a „lăudat” cu acest eveniment unic, pe contul său personal de TikTok. Internauții nu au întârziat cu aprecieri, dar nici în secțiunea de comentarii.

„Șoc! Am primit cel mai mare tips din viața mea de la Gigi Becali”, a scris livratorul.

Sursă foto: TikTok

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii de pe TikTok

Videoclipul a strâns peste 100 de mii de vizualizări și sute de comentarii. Mulți s-au declarat „invidioși” pe norocul tânărului, iar alții au povestit că au avut parte și ei de tipsuri mari în viața lor profesională:

„La mine, cel mai mare tips a fost de 100 de euro, de la un milionar din Timișoara, se fac bani, mă”, a povestit internautul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: