Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Groapă de gunoi într-un autocar la finalul unei excursii cu elevi. Părinții au avut scuza perfectă: „Am plătit pentru asta!”

FOTO Groapă de gunoi într-un autocar la finalul unei excursii cu elevi. Părinții au avut scuza perfectă: „Am plătit pentru asta!”

GALERIE FOTO (2) Sursa Foto: Ziare.com

Un tour operator care dă spre închiriere autocare și organizează excursii a făcut publică o fotografie cu interiorul unuia dintre vehicule la finalul unei excursii. Rezultatul a fost de proporțiile unui dezastru, un real coșmar! Iată ce au putut lăsa în urmă elevii claselor I-IV din Bucovina!

Groapă de gunoi într-un autocar cu elevi

Elevii claselor I-IV din Bucovina au avut recent parte de o excursie pe care puțini o vor uita! Ceea ce a rămas în urma micuților este de neînchipuit! Operatorul ce a închiriat autocarul pentru excursia de „vis” a avut parte de o mare surpriză atunci când i s-a înapoiat vehiculul. Pe culoarul autocarului era plin de gunoaie lăsate de copii în urmă la finalul excursiei.

La șocul pe care l-a avut, tour operatorul a viralizat, pe rețelele sociale, imaginea din interiorul autocarului cu scopul de a trage un semnal de alarmă:

„Ăsta este comportamentul copiilor şi părinţilor din ziua de astăzi”, a declarat agentul de turism, conform ziare.com.

Ce scuză au avut părinții elevilor

Reporterii l-au întrebat care a fost reacţia părinţilor în urma evenimentului neplăcut. Aparent nu au existat remușcări și nici păreri de rău. Agentul de turism a susuținut că reacția părinților a fost extrem de detașată, iar mulţi dintre ei au afirmat:

„Domnule, am plătit pentru asta”.   

Operatorul a dorit să sublinieze și fatul că cele întâmplate nu sunt o premieră, nefiind o situaţie singulară şi că aşa arată autocarele la finalul multor excursii cu elevi. Cu toate că li se cere să strângă în urma lor, cei mici rămân deseori nepăsători, iar sarcina de a aduna gunoaiele îi revine la finalul „showului” şoferului autocarului:

„Mai sunt şi copii educaţi”, a declarat tour operatorul, însă procentul acestora este mult prea mic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: