Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Irinel Columbeanu, demascat: „Nu o cunosc!”. Fostul milionar, fotografiat alături de Daiana Estera, femeia căreia i-a dat 600 de lei să facă avort

FOTO Irinel Columbeanu, demascat: „Nu o cunosc!”. Fostul milionar, fotografiat alături de Daiana Estera, femeia căreia i-a dat 600 de lei să facă avort

GALERIE FOTO (3)

„Nu o cunosc!”, a afirmat Irinel Columbeanu în urmă cu câteva zile atunci când a fost întrebat despre interacțiunea lui cu bine cunoscuta Daiana Estera Duțu. Tânăra declarase că fostul milionar a lăsat-o gravidă, i-a dat 600 de lei pentru avort și apoi a dispărut total din peisaj. Iată că acum, cei doi par mai apropiați ca niciodată!

Imagini sensaționale cu Irinel Columbeanu și Daiana Estera Duțu

Irinel Columbeanu și Daiana Estera Duțu au fost văzuți unul în compania celuilalt fără a părea că se ascund.

Cei de la „Cancan.ro” au făcut publice imagini ce ne arată că Daiana, tțnăra căreia i se mai spune și „eleva porno” din cauza trecutului său tumultos, nu îi este deloc străină așa cum a afirmat. Am putea spune că sunt atât de apropiați (din imagini) încât tânăra pare a fi iubita lui.

Reporterii aceleași surse, susțin că „Daiana Estera Duțu s-a pregătit, pesemne, bine pentru ceea ce avea să fie întâlnirea împăcării. Și-a pus haine de firmă pe ea, și-a luat ochelarii care s-o facă și misterioasă. A coborât din locuința ei dintr-un cartier rezidențial din Otopeni și a dat, în scurt timp, cheie la mașină. Daiana s-a îndreptat către București. Pe Centură a luat-o și s-a ”înfipt” în ”Cosmopolis”. Fix unde locuiește Irinel Columbeanu, nimeni altul decât cel care-i întorcea spatele și părea să aibă amnezie la auzul numelui ei. A tras chiar în fața unei scări de bloc și a intrat. A stat câteva zeci de minute acolo. Părea că va și înnopta, după o discuție, probabil, de împăciuire. Nu a fost deloc așa. Aveau să-și facă apariția, amândoi, în ușa scării”.

Din imagini pare că Irinel Columbeanu s-a mutat la Diana

La câte bagaje avea în mână, am putea crede că fostul milionar a decis să facă un pas mare în viața lui, acela de a se muta la tânăra sa „iubită”, pe care acum 48 de ore se făcea că nici nu o cunoaște.

Cei doi au fost împreună să ducă bagajele lui Irinel Columbeanu în locul în care stă ea, tțnăra l-a însoțit cu mașina de la locuința lui pțnă la a ei, potrivit același surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: