Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Îți amintești de trupa Elegance? După despărțire, Issa a avut cu totul alt destin

FOTO Îți amintești de trupa Elegance? După despărțire, Issa a avut cu totul alt destin

GALERIE FOTO (3)

Fosta iubită a lui Costi Ioniță, Issa Casian și-a făcut debutul în industria muzicală în 2002 cu trupa Elegance. Formația a suferit multe schimbări de componență de la înființare, dintre care cea mai de succes a fost formula Issa și Celia care a durat până în anul 2007. Cu toții știm că Celia a urmat o carieră solo, dar ce s-a întâmplat cu Issa și de ce nu a revenit la pasiunea muzicii?

Trupa Elegance, un mare succes la mijlocul anilor 2000

Trupa Elegance a făcut furori la mijlocul anilor 2000. Una dintre cântărețe era blondă, una brunetă, iar împreună erau extrem de senzuale și provocatoare, bucurându-se de un mare succes la publicul masculin. Din cauza mândriei, a neînțelegerilor și a altor planuri de viitor pe care nu le împărtășeau, proiectul muzical a durat doar doi ani, până în anul 2007.

Celia, carieră solo

După despărțirea de Issa și indirect de trupa Elegance, Celia s-a dedicat carierei solo si are un mare succes, fiind la mare căutare și acum. Aceasta s-a bucurat de sprijinul lui Costi Ioniță și a devenit un nume de rezonanță în lumea muzicii românești. Abia acum, după ce și-a construit o carieră solidă, bruneta a decis că își poate împleti cu succes viața profesională cu cea de familie, căsătorindu-se civil, în Australia, cu alesul ei, Ardeli. În februarie anul acesta familia lor s-a mărit, dând naștere Sarei Maria, o fetiță perfect sănătoasă.

Ce s-a întâmplat cu Issa și de ce nu a revenit la pasiunea muzicii?

Issa Casian nu a fost atât de norocoasă precum Celia, de la despărțirea lor. Din punct de vedere muzical, blonda a încercat să lanseze o nouă trupă, Hypnose care s-a dovedit un eșec.

Issa a hotărât să se lase de muzică și s-a căsătorit. La puțin timp, a devenit mamă. Totuși povestea de iubire nu a durat și a divorțat din cauza neînțelegerilor din cuplu. Fosta cântăreață a ajuns în brațele unui fost iubit, un afacerist, Dani cu care a fost împreună înainte de prima căsătorie mai bine de 2 ani. În februarie 2008, a devenit dinou mamă, a unui băiat perfect sănătos. Nici de data aceasta nu a durat relația, cei doi luându-și adio după doar un an de la nașterea fiului lor.

La acea vreme, mulți credeau că Issa se va întoarce pe piața muzicală, dar asta nu s-a întâmplat nici până în prezent. Blondina a fost văzută la anumite evenimente mondene, dar s-a dovedit a fi sfioasă și retrasă de camere, potrivit WOW biz.

Sursa foto: Libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: