Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu „ bunica” lui Mircea Bravo. Tanti Lenuța, actriță desăvârșită la 73 de ani

FOTO Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu „ bunica” lui Mircea Bravo. Tanti Lenuța, actriță desăvârșită la 73 de ani

Celebra Maia Morgenstern și Tanti Lenuța din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, s-au întâlnit în avion,. Cele două au călătorit dinspre Cluj. Actrița Maia Morgenstern a postat pe contul de socializare două imagini memorabile alături de influencerița ce are trăsături actoricești desăvârșite,  la vârstă de 73  de ani. Aceasta o interpretează pe bunica vloggerului Mircea Bravo în videoclipurile de pe platforma YouTube și viralizate pe toate rețelele sociale.

Maia Morgenstern, întâlnire memorabilă cu Tanti Lenuța

Maia Morgenstern și Tanti Lenuța din Chinteni au avut o întâlnire impozantă, în avion, pe drumul de întoarcere de la Cluj. Celebra și îndrăgita actriță Maia Morgenstern și „bunica” vloggerului Mircea Bravo au călătorit împreună și au imortalizat momentul cu fotografii pe rețelele sociale. Când Tanti Lenuța din Chinteni a zărit-o pe marea actriță, care a jucat în pelicula „Patimile lui Christos”, nu a putut să nu intre în vorbă cu ea.

Totodată Maia Morgenstern a fost încântată să o vadă și cunoască pe „bunica” lui Mircea Bravo. Aceasta a fost cea care a postat pe pagina ei de socializare imaginile de la frumoasa întâlnire.

Tanti Lenuța nu este bunica biologică a lui Mircea Bravo

Toata lumea a auzit de Tanti Lenuta din Chinteni, bunica lui Mircea Bravo, dar ce nu cunosc multe persoane este ca ea nu este bunica biologică a lui Mircea Bravo! Tanti Lenuta a cochetat deseori cu televiziunea, cu mult inainte ca haiosul vlogger să devină cunoscut pe YouTube.

Tanti Lenuta a devenit cunoscuta odata cu aparitiile in videoclipurile lui Mircea Bravo, dar putini sunt cei care stiu ca ea a debutat alături de babuțele din Chinteni, în 2014, pe postul TV „Look TV”, la Cluj.

Tanti Lenuța din Chinteni face echipă bună cu „nepotul”

„Nu stiu ce consi­dera lumea ca inseamna vedeta. Eu sunt o muiere in toata firea si imi man randul si lucrul, nu din asta traiesc, asta fac din pasiune si din drag, si daca cineva ma apreciaza eu le multamesc!”, a spus femeia intr-un interviu mai vechi cu accent ardelenesc.

„Prima data m-a rugat Sava Negrean Brudascu sa facem o filmare cu lan­sarea lui Alexandru Pugna si printre ele sa facem si colinzi de Craciun, si am acceptat, mie mi-o placut. Daca a venit cineva la mine si m-a rugat sa filmez, am fost de acord”, a mai spus aceasta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: