Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Mesajul lui Klaus Iohannis de 8 Martie. Președintele, prezent la biserica din Sibiu

FOTO Mesajul lui Klaus Iohannis de 8 Martie. Președintele, prezent la biserica din Sibiu

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie. După ce a ieșit de la slujba bisericii din Sibiu, alături de Carmen Iohannis, șeful statului le-a transmis ”La mulți ani pentru mâine”, doamnelor și domnișoarelor care l-au așteptat să-l vadă.

Mesajul lui Klaus Iohannis de 8 Martie. Președintele, prezent la biserica din Sibiu

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au fost, din nou, surprinși la biserica din Sibiu. Pare că mai mereu merg la slujbă și de fiecare dată atrag privirile celor din jur. Așa s-a întâmplat și duminică, când la ieșire șeful statului a fost așteptat de câteva doamne și domnișoare. Având în vedere că luni este 8 Martie, el le-a urat ”La mulți ani pentru mâine!”, transmite Antena 3.

Și nu doar Klaus Iohannis a atras toate privirile ci și Prima Doamnă, Carmen Iohannis. Ca de obicei, a fost îmbrăcată simplu, rafinat și elegant în același timp. Carmen Iohannis a purtat la slujbă un palton negru lung până mai jos de genunchi, o pereche de cizme negre de iarnă, la care a asortat și nelipsita mască de protecție.

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie. Șeful statului a fost prezent la biserica din Sibiu | Antena 3

Klaus Iohannis, mesaj de 8 Martie (2020) cu atac la Guvern

Anul trecut mesajul lui Klaus Iohannis de 8 Martie, printr-un consilier prezidenţial în cadrul Galei “Women in Economy”, a inclus și un atac asupra Executivului. Mai exact, l-a acuzat că ia decizii ”după ureche”.

″În ultima perioadă, vedem cum Guvernul experimentează tot felul de aşa-zise reforme şi revoluţii fiscale, ori după ureche, ori după modele discutabile. Se iau decizii în mod arbitrar, în spatele uşilor închise, cu ignorarea legii şi a realităţilor economice. Dezvoltarea unei ţări nu poate avea loc atunci când relaţia dintre stat şi mediul de afaceri se transformă într-o competiţie neloială, un fel de joc cu sumă nulă. Avem nevoie de soluţii de pe urma cărora câştigă toată lumea. Am arătat de multe ori că României îi lipseşte o viziune clară, inteligentă şi pe termen lung asupra dezvoltării antreprenoriale. Avem nevoie de modele de creştere economică sănătoasă, bazate pe competitivitate şi investiţii, nu pe creşteri conjuncturale ale consumului, care se transferă în inflaţie şi importuri. România antreprenorială are nevoie de decizii responsabile, nu de măsuri populiste, fără susţinere pe termen lung, care sfârşesc prin a adânci distorsiuni şi dezechilibre deja existente”, a susţinut preşedintele în mesaj.

Ziua internaţională a femeii este sărbătorită an de an pe data de 8 Martie. Potrivit Organizației Națiunilor Unite (ONU) ziua de 8 Martie simbolizează actele de curaj şi hotărâre ale femeilor obişnuite care au jucat un rol important în evoluția țărilor din care fac parte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: