Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Mircea Radu s-a mutat în provincie și nu-i mai trebuie televiziune. Din ce își câștigă pâinea celebrul prezentator

FOTO Mircea Radu s-a mutat în provincie și nu-i mai trebuie televiziune. Din ce își câștigă pâinea celebrul prezentator

GALERIE FOTO (17)

Mircea Radu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din țara noastră care a făcut furori încă din anii 2000. După anii de glorie și apogeul de la „Din dragoste”, acesta a luat o hotărâre ce l-a direcționat la polul opus televiziunii. Iată cu ce se ocupă acum și unde a ales să se mute!

Mircea Radu s-a mutat în provincie

Fostul prezentator a câştigat simpatia a mii de oameni de-a lungul carierei sale în televiziune. Acesta a stat la pupitrul știrilor TVR, iar apoi a făcut senzație în cadrul emisiunii „Din Dragoste ” în cadrului trustului Antena 1. După cei 9 ani de prezentator, s-a întors la televiziunea care l-a consacrat, dar nu s-a mai regăsit și a luat o decizie radicală.

Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț, acolo unde şi-a construit un colţ de suflet care îi adduce liniște și fericire. Acesta a renunțat la agitația din Capitală și a ales o viață liniștită.

Acesta a povestit ce experiență minunată are în noul său cămin și că este implicat chiar și în treburile gospodărești:

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, a mai precizat Mircea Radu, potrivit „Cancan.ro”

Sursa foto: Facebook Mircea Radu

Cu ce se ocupă fostul prezentator TV în prezent?

Nu sunt mulți cei care știu că Mircea Radu a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții din București. Acesta este foarte școlit, iar de când a ieșit din industria televiziunii, oferă consiliere juridică. Pe tot parcursul pandemiei, programul său de lucru s-a desfășurat în mediul online.

„Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a încheiat fostul prezentator TV, conform aceleași surse.

Sursa foto: Facebook Mircea Radu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: