Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Monica Tatoiu locuiește într-o vilă de lux. Locuința costă peste 2 milioane de euro

FOTO Monica Tatoiu locuiește într-o vilă de lux. Locuința costă peste 2 milioane de euro

GALERIE FOTO (12)

Monica Tatoiu (64 ani) duce un trai de lux! Renumita femeie de afaceri locuiește într-o vilă impozantă, care costă peste 2 milioane de euro, cu lucruri de valoare și mobilă veche, de epocă.

Monica Tatoiu locuiește într-o vilă de lux. Locuința costă peste 2 milioane de euro

Monica Tatoiu trăiește într-o vilă de lux, situată în centrul Capitalei și care valorează 2,5 milioane de euro. Locuința este precum o oază de liniște. Este înconjurată de o grădină mare, cu flori, iar pe alocuri ai putea fi întâmpinat de broaște țestoase. În interiorul casei pare că pătrunzi în trecut, unul grațios, datorită lucrurilor valoroase și mobilei veche de calitate. Aici, la intrare, te poate întâmpina o pisică neagră a Monicăi Tatoiu și tot în casă, găsești o iguană, într-un loc amenajat special.

Monica Tatoiu este de părere că orice locuință trebuie să aibă și unele elemente decorative istorice, pentru a avea o atmosferă aparte, care să facă legătura între trecut, prezent, și viitor. Tot în vila sa de lux, Monica Tatoiu are o colecție de păpuși, obiecte de valoare, cumpărate din străinătate, dar și o mulțime de poze.

”Nu încercați să cumpărați mobilă nouă. Asta am explicat și fiului meu. Miezul casei trebui să fie o legătură între trecut, prezent, și viitor. Am o colecție foarte mișto de păpuși, cumpărate din SUA. Nu aruncați lucrurile de la bunica. Măcar câteva, păstrați-le… o ceașcă de cafea”, a spus Monica Tatoiu pentru Kanal D.

Vila de lux a Monicăi Tatoiu, bine securizată

Vila de lux a Monicăi Tatoiu este construită pe două niveluri și are un sistem complex de alarme, camere de supraveghere. Vila de lux a Monicăi Tatoiu este construită pe un teren cumpărat în anul 1996, pe atunci fiind aici doar o groapă de gunoi. Soțul ei, Victor, și-a propus să ridice o casă dotată cu tot ce este necesar, având în vedere că la acea vreme mulți români încă nu dispuneau de o construcție modernă.

”Casa este in permanenta conectata si monitorizata de o firma de securitate si avem posibilitatea sa o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot sa controlez in fiecare secunda cine este in casa sau afara pentru ca toate camerele video imi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmeaza pe aceste camere se transfera in timp real si se inregistreaza pe un server”, au povestit Monica Tatoiu și soțul ei, într-un interviu.

Sistemul de alarmă al vilei de lux al femeii de afaceri este unul performant, care anunță în doar o secundă dacă în casă a pătruns vreun infractor.

In plus, sistemele de protectie activa anunta intr-o secunda firma de paza daca se intampla ca vreun intrus sa incerce sa ne intre in casa. Tot sistemul de protectie a casei este inventat de mine, astfel incat nimeni nu stie cum functioneaza si am siguranta ca nimeni nu imi poate intra in casa fara voia mea. Daca va uitati bine, usile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de usi supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra in casa mea fara ca eu sa stiu”, au mai adaugat Victor și Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: