Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Motivul pentru care Simona Gherghe lipsește de la „Mireasa”. Unde a plecat prezentatoarea

FOTO Motivul pentru care Simona Gherghe lipsește de la „Mireasa”. Unde a plecat prezentatoarea

GALERIE FOTO (6)

Prezentatoarea de la emisiunea „Mireasa” a fost înlocuită de Gabriela Cristea, deoarece și-a făcut planuri mari și chiar nu a putut să fie prezentă în platoul emisiunii. Simona Gherghe și-a anunțat absența, miercurea trecută în cadrul emisiunii. Aceasta și-a făcut planuri mari și de aceea nu poate fi prezentă în platoul emisiunii.

Simona Gherghe lipsește de la „Mireasa”

Simona Gherghe a anunțat în ediția de miercuri a emisiunii „Mireasa’’, că „va lipsi din platoul de filmare în zilele de joi, vineri și sâmbătă. Nu a dorit să dezvăluie motivul, dar s-a aflat destul de repede de pe contul personal de Instagram al vedetei”, relatează „Click!”.

Gabriela Cristea este colega de la trustul Antena1 care îi ține locul prezentatoarei în emisiunea „Mireasa’’. 

Care este motivul absenței prezentatoarei TV

Prezentatoarea TV lipsește din platoul de filmare în zilele de joi, vineri și sâmbătă, deoarece ea și Răzvan Săndulescu, soțul ei, sărbătoresc cinci ani de căsnicie și au ales să plece departe de casă pentru a petrece clipe de neuitat. Cei doi au ales să celebreze speciala zi la Londra. Vedeta a postat fotografii inedite din vacanța lor pe contul său de Instagram. Astfel, urmăritorii acesteia au fost la curent cu marele eveniment.

Unul dintre admiratorii vedetei a întrebat-o dacă se gândește să își mărească familia. Foarte transparentă, a mărturisit că și dacă și-ar dori acest lucru, din punct de vedere medical nu mai este posibil.

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii”, a declarat prezentatoarea show-ului „Mireasa”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: