Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite”, imagini de colecție alături de soț. Iată cât de mult s-a schimbat

FOTO Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite”, imagini de colecție alături de soț. Iată cât de mult s-a schimbat

De la câștigarea marelui premiu din cadrul concursului culinar „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru a fost o prezență discretă în mediul online, deși are foarte mulți urmăritori. Aceasta postează foarte rar, iar cele mai virealizate fotografii cu ea o surprind alături de soțul ei. iată ultima sa apariție care a făcut furori pe internet printre fanii ei. Cum mai arată acum Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la Chefi la cuțite, imagini de colecție alături de soț

Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex Turcitu s-au cunoscut încă de mici, la vârste foarte fragede și formează un cuplu fericit încă de pe atunci. Cei doi sunt căsătoriți de peste 10 ani de zile, iar timpul nu le-a pus piedici în relația de cuplu, iubirea dintre ei fiind încă la cote maxime. 

După cum am menționat, aceasta este destul de inactivă pe rețelele de socializare, însă acum a postat o imagine senzațională alături de partenerul său de viață. Se poate vedea cu ochiul liber că dragostea plutește în aer în ceea ce-i privește și că sunt foarte fericiți unul cu celălalt. 

Cei doi au participat la o nuntă unde voia bună a îndemnat-o pe Narcisa să imortalizeze momentele fericite alături de soț.

Narcisa Birjaru a ales să poarte la eveniment o rochie albă, cu motive florale, iar soțul său a fost în ton cu ea, purtând o pereche de jeanși negri și o cămașă în aceeași culoare. Cei doi s-au potrivit ca două picături de apă!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

Narcisa Birjaru și Alex Turcitu se iubesc de un deceniu

Narcisa Birjaru și Alex Turcitu au împlinit în urmă cu câteva luni zece ani de la căsătorie. Câștigătoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a declarat că soțul ei i-a fost și cel mai mare susținător pe tot parcursul competiției. Acesta a fost întotdeauna lângă ea și s-a bucurat de fiecare succes pe care l-a avut, în ciuda tuturor gurilor rele care nu o vedeau marea câștigătoare. 

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu. Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna”, a povestit Narcisa pentru Viva.ro.

„Viața este ca o oglindă, obținem cele mai bune rezultate atunci când zâmbim.”, a scris Narcisa pe Instagram acum câteva luni. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: