Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Poșta Română se reinventează! În toate oficiile poștale din țară se vor vinde produse alimentare și nealimentare

FOTO Poșta Română se reinventează! În toate oficiile poștale din țară se vor vinde produse alimentare și nealimentare

GALERIE FOTO (2)

Poșta Română anunțat că în toate oficiile poștale din țară vor fi vândute și produse alimentare și nealimentare. Proiectul debutează momentan cu patru oficii poștale în Pitești.

Auchan Retail România, parteneriat cu Poșta Română

„Auchan Retail România și Poșta Română au încheiat un parteneriat pentru vânzarea de produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești. Inaugurarea a avut loc astăzi (vineri – n.r.), în prezența directorilor generali ai celor două companii”, potrivit unui comunicat de presă.

Ce vor putea cumpăra clienţii

Gama pusă la dispoziție este formată din aproximativ 150 de produse „by Auchan” și este expusă pe o suprafață de vânzare de circa 10-12 metri pătrați.

Clienții vor putea găsi aici produse de „băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare”, relatează Antena 3.

„Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

În funcție de gradul de satisfacție regăsit în rândul clienților pe perioada etapei pilot, partenerii vor decide o extindere la scară largă, pentru a aduce acest proiect în cadrul tuturor oficiilor poștale din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: