Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Poza lui Iohannis din copilărie a ajuns subiect de glume. Ce comentarii a primit președintele

FOTO Poza lui Iohannis din copilărie a ajuns subiect de glume. Ce comentarii a primit președintele

Klaus Iohannis

După ce Klaus Iohannis a postat pe facebook, de 1 iunie, o poză din copilărie, mai exact, de pe vremea când avea 17 ani, internauții nu au ezitat să vină cu valuri de reacții. S-au făcut mulțimi de glume la adresa șefului statului.

Poza lui Iohannis din copilărie a ajuns subiect de glume. Ce comentarii a primit președintele

”Amintire din copilărie #17ani #1Iunie #ZiuaCopilului”, a scris președintele în dreptul imaginii postate. Internauții nu i-au putut trece cu vederea aspectul fizic, mai exact, privirea mult prea serioasă și au început să comenteze.

Klaus Iohannis, amintiri din copilărie. Președintele a publicat o  fotografie de când avea 17 ani

Foto: Facebook Klaus Iohannis

În timp ce unii internauți au spus că președintele a zâmbit cu întârziere, alții au precizat că munca le-a devenit mai ușoară, privindu-l.

„Legenda spune că dânsul a zâmbit la poză, dar cu întârziere”; „Mereu cu zâmbetul pe față”; „Cred că de atunci vă gândeați să promulgați legea amnisitiei fiscale, după uitătură”; „Chiar și prin poză transmiteți o incredibilă stare de bine. Numai o secundă m-am uitat și deja munca mi se pare mai ușoară”; „Fericirea are chipul tău„, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la fotografia cu președintele Klaus Iohannis.

Internaut: ” Și o poza cu ce ai facut pana acum in țara noastra,când?”

În schimb, alți oameni au ținut să-i aducă aminte șefului statului despre alocațiile copiilor și despre situația precară a unora dintre ei. De asemenea, un alt internau i-a atras atenția să facă o poză cu tot ce a făcut până acum față de România.

”Sănătate multă domnule Președinte. Și să nu uitați și de alocațiile copiilor. De educația unde lipsește în anumite defavorizate ale României. Și copii care merg la culcare flamanzi/La mulți ani sănătoși tuturor copiilor 👶👶❤️!!! DOMNUL Președinte anii trec în funcția care o aveți dar întrebarea mea este viitorul copiilor din țara Românească este foarte importantă gândiți-vă la ei ca dețineți frâu acestei țări tot ce se poate face pentru această țară și copiii ei sunteți responsabil/Și o poza cu ce ai facut pana acum in țara noastra,când?”, au mai scris internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: