Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Klaus Iohannis în copilărie? Imaginea cu președintele României s-a viralizat imediat

Cum arăta Klaus Iohannis în copilărie? Imaginea cu președintele României s-a viralizat imediat

Klaus Iohannis

Pentru că pe 1 iunie este sărbătorită Ziua Copilului, președintele Klaus Iohannis nu putea rata această ocazie în care să le arate cetățenilor cum arăta el în copilărie. Imaginea cu șeful statului tânăr a devenit imediat virală.

Cum arăta Klaus Iohannis în copilărie? Imaginea cu președintele României s-a viralizat imediat

Klaus Iohannis este una dintre cele mai importante persoane din România, asta pentru că deține funcția de președinte al statului. Este la al doilea mandat, semn că cetățenii l-au iubit și votat în continuare, iar acest lucru se vede și pe pagina sa de Facebook unde are mii de fani.

Postările lui strâng de fiecare dată mii de reacții și de comentarii, însă cu foarte puțin timp în urmă, Klaus Iohannis și-a uimit cetățenii complet! Șeful statului a postat o imagine cu el de când era copil, cu ocazia Zilei Copilului, care este astăzi, 1 iunie. Descrierea a fost una scurtă, încă cu un puternic impact!

”Amintire din copilărie #17ani #1Iunie #ZiuaCopilului”, a scris Klaus Iohannis în descrierea fotografiei.

Cum au reacționat fanii președintelui

La o asemenea poză nu puteau să lipsească nici comentariile. Astfel că, șeful statului, Klaus Iohannis, a primit în doar o jumatate de ora peste 10 mii de aprecieri, peste o mie de comentarii și aproape 200 de distribuiri.

”Respect pentru domnul președinte Klaus Iohannis!/ Sănătate multă domnule Președinte. Și să nu uitați și de alocațiile copiilor. De educația unde lipsește în anumite defavorizate ale României. Și copii care merg la culcare flamanzi/ O determinare şi o seriozitate care se văd încă din copilărie. Pe fața dvs scria de atunci „Preşedinte”/ Un copil frumos și serios, ca și acum. Domnule președinte, respect și admirație!/ Ce zâmbăreț și carismatic erați la acea vreme! La mulți ani!”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit președintele Klaus Iohannis la fotografie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: