Redactia.ro
Home » Homepage » Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: ”Sunteți eroii noștri. Știu că ați lucrat până la epuizare”

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: ”Sunteți eroii noștri. Știu că ați lucrat până la epuizare”

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis i-a felicitat, joi, pe medicii români și și-a exprimat admirația față de efortul depus  pentru salvarea vieții oamenilor, mai ales acum în plină pandemie. Klaus Iohannis a spus acestea, în cadrul unei vizite la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, din București, cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență.

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: ”Sunteți eroii noștri. Știu că ați lucrat până la epuizare”

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar-Arseni”, din București, cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență. În acest context, a transmis un mesaj pentru medicii români și a anunțat deschiderea, în zilele următoare, a unei noi unități de Primiri Urgențe.

„Astăzi este Ziua Internațională a Medicinii de Urgență și dați-mi voie, în primul și în primul rând, să-i felicit pe toți care lucrează în acest domeniu al medicinii de urgență. Astăzi, împreună cu mine, au fost aici reprezentanții unităților de primiri urgențe din București și i-am felicitat, dar țin să repet aceste felicitări și în public. Doamnelor, domnilor, vă admir! Vă admir pentru dăruirea, pentru abnegația cu care vă faceți profesia. Salvați vieți în fiecare zi, dați speranță oamenilor bolnavi și pentru asta meritați nu doar felicitări, ci și mulțumiri”, a spus șeful statului.

Klaus Iohannis, despre noua unitate UPU: ” Este un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România”

Noua unitate UPU a a Spitalului „Bagdasar-Arseni” și care se va deschide curând, este construită din fonduri europene. Președintele a mai precizat că este un exemplu de cum ar trebui să arate spitalele de la noi din țară și ar trebui urmat și de ceilalți. Șeful statului este convins că în viitor vor apărea și spitale mai moderne.

”Astăzi am venit la o unitate UPU nou-nouță, care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate model, o unitate modernă, o unitate care a apărut aici dintr-o colaborare foarte bună între Primăria Sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Iată că, dacă lucrează împreună autoritatea locală cu autoritatea centrală, se pot realiza astfel de proiecte. Primăria de sector s-a ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătății a folosit fonduri europene pentru dotare. Este o dotare ultramodernă. Este un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România și sunt convins că, în anii care urmează, vom vedea din ce în ce mai multe nu doar unități, ci întregi spitale moderne. Vă felicit pe toți cei care ați contribuit la realizarea acestei unități de primiri urgențe, și reprezentanții Ministerului, și a Departamentului pentru Situații de Urgență, a Primăriei de sector și îi rog pe ceilalți să urmeze acest exemplu”, a mai spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este recunoscător medicilor pentru efortul pe care-l depun acum în plină pandemie. Consideră că nu sunt suficiente mulțumiri pentru cum au lucrat „până la epuizare”.

”A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență. Un an infernal acest an pandemic, în care lucrurile s-au complicat peste măsură și știu că ați lucrat până la epuizare, ați salvat foarte multe vieți și ați contribuit semnificativ la buna gestionare a situațiilor complicate în această pandemie. Împreună cu tot personalul medical, ați fost în prima linie, sunteți eroii noștri și românii trebuie să înțeleagă că nici nu se pot aduce suficiente mulțumiri pentru munca care a fost depusă și de personalul UPU, și de tot corpul medical. Vă felicit și vă mulțumesc!”, a mai  declarat Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: