Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Prințul George, apariție surprinzătoare alături de părinți, la meciul Angliei

FOTO. Prințul George, apariție surprinzătoare alături de părinți, la meciul Angliei

GALERIE FOTO (5) Printul-George

Prințul George a luat parte la partida Anglia – Germania, din cadrul Euro 2020, unde a fost atracția momentului. Alături de părinții săi, prințul William și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a atras toate privirele suporterilor de la meci.

Prințul George, apariție surprinzătoare alături de părinți, la meciul Angliei

Îmbrăcat la costum și cravată, asemeni tatălui său, prințul William, prințul George a fost atracția de pe Wembley. La meciul Angliei cu Germania din cadrul EURO 2020, micul prinț a fost foarte atent și s-a bucurat de fiecare punct adus de Anglia: a aplaudat și a zâmbit, potrivit perfecte.ro

Kate Middleton a atras și ea toate privirile, asemeni soțului și fiului ei. Kate a purtat un sacou roșu și o coafură simplă, ușor ondulată. În spatele lor, s-a aflat un nume celebru în lumea muzicii: Ed Sheeran și David Beckham.

Anglia a învins Germania

Meciul s-a încheiat în favoarea familiei regale. Anglia a învins Germania, iar Ducele și Ducesa de Cambridge au postat pe contul lui oficial de Twitter un mesaj de felicitare: ”O performanță incredibilă”. Totodată, prințul George a mai atras toate privirile și pentru cum a interpretat imnul național, God Save the Queen, un cântec dedicat străbunicii sale.  De altfel, micuțul a fost surprins în timp ce vorbea cu fostul fotbalist David Beckham.

După mesajul postat de părinții săi pe rețelele de socializare, prințul George a primit reacții de apreciere din parte familor:  „Prințul George este unul de-al nostru”/”Nu, din nou, cântecul despre buni!”,/”Să fie sănătos!”. 

Prințul George va împlini opt ani în această lună. El este al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, prinţul Charles, şi tatăl, prinţul William. Prințul George este cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului William și Kate. Ducii de Cambridge mai au o fetiță, pe nume Charlotte, în vârstă de 5 ani și un alt fiu, pe nume Louis care are 2 ani. Cei trei copii sunt rareori văzuți în public alături de părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: