Redactia.ro
Home » Monden » Fotografia inedită cu care Palatul Kensington a marcat ziua Prințului William. A împlinit 38 de ani

Fotografia inedită cu care Palatul Kensington a marcat ziua Prințului William. A împlinit 38 de ani

printul william zi de nastere

Ieri, familia regală a sărbătorit ziua de naștere a Prințului William. Moștenitorul tronului a împlinit 38 de ani, iar Palatul Kensington a marcat ziua printr-o fotografie inedită. În imaginea dată publicității apare Prințul William alături de cei trei vlăstari regali.

Prințul William a împlinit 38 de ani

Zi mare în familia regală britanică! Moștenitorul tronului britanic a împlinit ieri 38 de ani, ocazie cu care Palatul Kensington a dat publicității o nouă fotografie cu acesta. În imagine, Prințul William apare alături de Prințul George (6), Prințesa Charlotte (5) și Prințul Louis (2), mezinul familiei. Fotografia a fost realizată chiar de către Ducesa de Cambridge, despre care se știe că este pasionată de fotografie, în grădina Palatului Kensington.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt fericiți să dezvăluie o nouă fotografie cu Ducele alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, înainte de ziua lui de naștere. Această fotografie a fost făcută în această lună de către Ducesă.”, a fost mesajul care a însoțit fotografia inedită.

Prințul William, un tată dedicat

Prințul William a reușit să schimbe cutumele la Regat! Dacă în urmă cu două generații lucrurile erau mult mai rigide, moștenitorul tronul britanic a demonstrat că monarhia poate exista și-n vremuri moderne. El se ocupă îndeaproape de bunăstarea celor trei micuți și nu odată a fost fotografiat ducându-i la școală ori plimbându-se prin parcuri cu ei.

Vorbind despre rolul de tată, dar și despre cum l-a afectat moartea prematură a Prințesei Diana spunea: „A avea copii este cea mai mare schimbare a vieții. Cred că atunci când ai experimentat o traumă, cum ar fi faptul că mama mea a murit atunci când eram tânăr, emoțiile vin în valuri, pentru că este o fază extrem de diferită a vieții.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: