Redactia.ro
Home » Sport » Francezii au făcut anunțul! Când se va juca turneul de la Roland Garros

Francezii au făcut anunțul! Când se va juca turneul de la Roland Garros

simona halep, roland garros,

Francezii au făcut anunțul pe care foarte mulți jucători de tenis îl așteptau. Turneul de la Roland Garros s-ar putea juca în perioada septembrie-octombrie.

Turneul de Grand Slam de la Paris ar fi trebuit să se dispute în perioada 24 mai – 7 iunie. Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au fost nevoiți să-l amâne. Directorul turneului de la Roland Garros, Guy Forget a declarat că s-a ales o nouă dată, dar aceasta depinde și de ce se va întâmpla cu US Open. Acesta ar urma să aibă loc între 31 august și 13 septembrie. Deocamdată, orașul New York este în continuare foarte afectat din cauza pandemiei de coronavirus.

“Este prematur să anunţăm acum data, dar va fi între 20 şi 27 septembrie.Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune. Semnalele merg în direcţia cea bună, dar nu ştim ce se va întâmpla peste o lună sau două“, a spus pentru Radio Europe, fostul mare jucător de tenis, Guy Forget.

Simona Halep vrea un nou titlu în Franța

Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros în 2018. A fost primul titlu de Grand Slam din carieră. Românca a învins-o atunci în finală 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens. În 2019, Halep a fost eliminată surprinzător în sferturile de finală. A pierdut în fața unei jucătoare din SUA, Amanda Anisimova, locul 51 în WTA.

“Iubesc orașul, aici mă simt ca acasă, mulți români vin să mă susțina din tribune”, spunea Halep.

Deocamdată nu s-a stabilit dacă anul acesta vor fi sau nu spectatori în tribune.

„Sperăm să putem primi cât mai multă lume, fiindcă fanii vor să-i vadă pe cei mai buni jucători din lume. Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune”, a mai spus Guy Forget, directorul turneului parizian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: